careem
8 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Oldukça kötü bir film. Kısıtlı bir senaryodan ancak bu kadar kötü ve bir o kadar da sıkıcı bir film çıkabilirdi karşımıza. Filmi izlerken uyumamak için kendimi zor tuttum, nihayet sonunda izlemeyi bitirebildim. Jim Carrey'den büyük umutlarla izlemiştim bu filmi; ama ne yazıkki umduğumu bulamadım. Eğer Jim Carrey'in bu tür rolde filmini izlemek istiyorsanız "sil baştan"ı seyredin. Bu yüzden, bu filmden uzak durun derim ben.
bu filmi yapanın emeği geçenin herkesin anasının amına koyuyum orosbu evlatları bi filmde ne kadar kötü bir senaryo olabilir filmi izlerken merak ettiriyorsunuz bari sonunu yapın amına koyuyum sonu bi sike bağlanmadı bi merak unsuru vardı başka bi bok yoktu merakım da giderilmedi filmin sonunu izledim ama bi sonu yoktu eğer bu filme yüksek puan verdiyseniz ananızı sikiyim sadece jim carrye tapan orosbu ccukları filmi izlerken gözümden bok aktı felçli birini koysan filci cözlür orsbu evlatları bu nasıl film amına koyuyum .
number 23 degil bence number 0 olsaymiş flimin berbatlıgına daha ii uyarmiş ismi.hayatımda izledigim en berbat flimler arasına koydum bile bu flimi . bu flime giderken 2 kere düşünün bence sabrınız kuvettliyse gidin.yoksa gitmeyin flim bende sinir yaptı.
bence çok kötü bir film. jim carrey komedi filmleri için yaratılmış ciddi olamıyor sanki her an gülebilir gibi duruyor filmde. o bir yana zaten nasıl bu kadar anlamsız filmler yapıldığına şaşıyorum. tabi beğenildiğinede şaşıyorum. gerçekten çok kötü arkadaşlar bu puanı haketmiyor. jim carrey için değil de sinema için biraz objektif bakın derim ben.
ilgiyle izlemey başlıyorsunuz, ancak her şeyin 23 e bağlanması ve basit matematiksel işlemlerle herşeyin 23e bağlanması iyice can sıkıyor, 18+6-1:23 gibi,ama film den kopmuyorsunuz, yine de ilgi ile izliyorsunuz. Asıl sinir bozucu olan doldurulamamış boşluklar ve de mantık hataları, oraları da es geçerseniz, jim in ve bayan oyuncuya diyecek bir şey yok, bence komedilerden snra carey bu tür filmlerde tutundu, bence izlemye değer, ama fazla beklenti içine girmeyiniz..
İzlemeye bile değmeyen berbat bir film. Filmi gördüğünüz yerden kaçmanızı şiddetle tavsiye ederim.Baştan sona kötü çekimler,kötü oyunculuk anlamsız bağlantılar.... filmi 1000 kat daha kötü yapıyor.
Filmi izledim fakat;güzel olduğunu söyleyemem cok sacma!hele donup dolasıp aynı oteli bulması cok ilginc.Jim carrey filme yakısmamıs.Cem Yılmaz'ı Son Osmanlı Yandım Ali'de oynatmak gibi birsey...