Aşkın nasıl vazgeçilmez bir duygu olduğunu anlatan en güzel filmlerden birisi.Adam Sandler ve Drew Marrymore harika oynamışlardır ve gerçekten birbirlerine çok yakışmışlardır.Muhakkak izlenilmesi gerekir :D
Gerçekten çok zor olmalı,seni tanımayan aynı kızı her gün kendine aşık etmek.50 İlk Öpücük’ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy. Özellikle Drew Barrymore’nin Adam Sandler için nasıl oldu da senin gibi yumurta kafalı biri beni hergün kendine aşık etti demesi,aslında düşündürücü ve espritüel...Hele ki kendi çocuğunu bile hatırlamayan bir kadına bağlanmak çok zor. :))Komedi tarzında güzel bir film...
Adam sandler iyi bir oyuncu, drew ile yakışıyorlar düğün şarkıcısında da ikisini çok iyi bulmuştum film herşeyden önce adam sandlerın canlandırdığı karakterin aşk gibi yüce bir duyguda ne kadar kararlı olmak gerektiğini ifade ediyor.Herşeye rağmen böyle acayip bir imkansızlık durumunda bile hergün kendine aşık etmeye çalışması sevginin ne kadar yüce aşkın ne kadar üstlerde bir duygu olduğunu anlatıyor .teşekkürler.
tüylerimin diken diken olduğu çok hoş bir film...adam sandler yine o samimiyetini bizlere öyle sıcak öyle içten davranışlarıyla yansıtıyor ki kndimizi filmin içinde bir oyuncu zannediyoruz.. müthiş bir filmm
Kesinlikle izlemekten zevk alacağınız bir film. tam 5 kez izledim. komedi dalında daha fazla güldüren bir film hatırlamıyorum. arşivde olması gerekn bir film