50 İlk Öpücük

tosun_pasa
tosun_pasa

21 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Normal de bu adamı hiç sevmem. Yani adam sandler bana hep itici gelmiştir. Ancak bu film eğlenceli ve güzeldi. Farklı insanlarla farklı bir hayat yaşamanız gerekiyor. Bu söyleyeceğim belki ufak bir spoiler olacaktır ama aşk her türlü engeli aşmalıdır. Yoksa aşk olmaz.
Ahmet Büke
Ahmet Büke

19 Ocak 2021 tarihinde eklendi
ara ara gereksiz ve klasik abd espirileri var. Ama hafızasını kaybeden kadının güzel sürükleyici filmi mutlu sonlu
caykent
caykent

27 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Hafızasını kaybeden genç bir kızın hikayesinin anlatıldığı romantik komedi tarzı sevenlerin izlemekten keyif alacağı bil film.
Osman Gökhan P.
Osman Gökhan P.

11 Eylül 2014 tarihinde eklendi
Çok sevdim. Eğlenceli güldüren ve güzel bir tat bırakan bir film.
istanbulahm
istanbulahm

18 Kasım 2010 tarihinde eklendi
komedi değil sadece suratta tebessüm bırakacak bir film.bulunduğu puanı bence hak etmiyor. genel olarak konusu güzel ve değişik ama film bittiğinde ilk aklıma gelen puan 10/6
berkqwer
berkqwer

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
değişik bi konu çok eğlenceli zevkli bir film.Eğlenceli zaman geçirmek isteyenlere tavsiye ederim.
sasili
sasili

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok harika bir film değil,ama hoş.
dra-kula
dra-kula

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
komedi DEÐİL sadece romantik bir film o kadar. türünü hep yanlış yazıyorlar. ilginç bir senaryo fena değil izlenir 10/7
eren-hb
eren-hb

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
güzel filmdi sıkılmadan izliyebilirsiniz 10/7
prospero82
prospero82

11 Ocak 2008 tarihinde eklendi
romantik-komedi tarzlarını pek sevmememe rağmen;bu filmi beğendim. diğer örneklerine nazaran,senaryosuyla fark yaratıyor.
iso-nelly
iso-nelly

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süper bi film adam sandler yine başarmış çok gzl olmuş ben her romantik-komedi filmini sevmem ama bu film olağan üstü gerek senaryosuyla gerekse oyunculuklarıyla mütişti.bir adamın aşkı için bu kadar şey yapabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi..10/10
jamesbond-2
jamesbond-2

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok tatlı,eğlenceli konusuyla diğerlerinden ayrılan güzel bir romantik komedi diyebiliriz adam sandler ve drew barrymore un uyumu da müthiş zaten popüler bir film eğer izlemediyseniz bence izleyin
sevil-tan34
sevil-tan34

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
keyifliydi, çok fazla bişey vaat etmeyen , bütçesi de sanırım epey düşük, güzel bi romantik komedi. 6/10
sayns
sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Alanında gerçekten güzel
ayabenzerim
ayabenzerim

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle anlatılmaz izlenir :)