hayatımda izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi...her izlediğimde daha da çok sevdiğim ve konusu inanılmaz sürükleyici 50 ilk öpücük..sevginin aşkın insana neler yaptırabileceğini romantik komedi tarzı anlatan filmi izlemeyen bütün arkadaslara siddedle tavsiye ediyorum...aglamamak icin zor tutacaksınız asıklar:)
filmin konusu mükemmel oyuncularda öyle romantiklik komediye göre ön planda çok güzel duygular var filmde sonuda gayet iyiydi ama insan filmi izlerken sonunun daha farklı bitmesini lucy nin düzelmesinin beklesede gayet başarılı bir film mutlaka izleyin
çok başarılı bir film. insana sevginin ne kadar yalın ve sade olması gerektiğini, sadakatin nasıl olduğunu tutkuyla sevmenin ne demek olduğunu rengarenk bir anlatımla sunan harika bir film.tek kötü yorumum: duygusal sahnelerde hep 'somewhere over the rainbow' çalsın istedim olmadı sadece sona doğru kısaca çaldı o kadar :)
adam sandler olurda güzel olmazmı hiç...harika bi filmdi...hergün aynı kızla değişik şekillerde tanışmak oldukça zor bir iş bence...hergün aynı kişiyle farklı şekillerde tanışmak..sonunun böyle biteceğini sanmıyordum hiç kız iyileşir sanıyordum ama genede süper olmuş 10/10
romantik komedi pek izlemem ama bu izlediğim en iyi romantik komediydi. adam sandler ve drew barrymore harikaydı çok sıcak bir film. rob schneider ise yan rolde yine formundaydı. mutlaka izleyin çok güzel bir aşk filmi..8/10