bir çok kişi klasik bir film vs. diyor doğru klasik klişe bir film ama ona bakmamak lazım filmi izlerken eğlendik mi? ben çok eğlendim güzel bir filmdi.
Çok güzel oyunculuklar,çok güzel senaryo,çok keyifli,çok eğlenceli,çok komik,çok duygusal,çok izlenilesi birfilm.Gerçektende bu film hepsini hak ediyor.Mutlaka izleyin değişik bir şeyler sizde bulacaksınız,canınız sıkkınsa bir doz 50 First Dates tavsiye ediyorum mutlaka iyi gelecektir,Drew Barrymore çok tatlı özellikle gülüşü,Rob Schneider gerçekten çok komik uzun saçlarıyla,Rob'lu her sahnesinde kahkaha atmanız garanti.İyi seyirler.9/10
Yorumlara katılıyorum en güzel romantik komedi örneklerinden biri bu filmdir herhalde. Adam Sandler yine döktürmüş diyelim :) Diğer oyuncular da onu aratmıyor..İzlenmesi gerek.
film sadece komedi olmadığı için adam sandler'ın diğer filmleri gibi gülmekten yarılmayı beklemeyin romantik komedi türü filmler arasında en iyilerinden biri bence çünkü çok farklı bir konusu var ikincisi oyuncuları çok iyi üçüncüsü abartı duygular ve hareketler yok çok tatlı bir film tavsiye edilir bu türü sevmeyenler bile severek izleyebilirler.
romantik-komedi diye bir film türü varsa en büyük örneğide bu filmdir... izlemeyen varsa (ki sanmıyorum) mutlaka izlemeli... güldürecek, içinizi ısıtacak sıcacık bir film...
fazla sözede gerek yok adam sandler varsa gerisi detaytır :)
bildiimiz sıradan komedi filmlerine benzesede cookk eelenceli ve farklı bi film. konusu ve yanıltıcı diyalogları cok ilgiçekici=)izlenmeli!!!!adam ve drew'u tekrar beraber görmek de ayrı olay satennn!!
gerçekten en güzel romantik komedilerden biri adm sandler çok süper oynamış drewde çok masum gibi sonu özellikle süper aşk için yapılan olaylar çok süper
izlediğim en iyi romantik komedilerden biri,bugüne kadar izlememekle hata ettiğim bir film.bu sevgi ah bu ne ızdırap,dedirten süper bi film.... kahkahalarla gülmek istiyorsanız izleyin,,,
Her ne kadar baştan sona izleyememiş olsamda böyle bi konuda etkilenmemek olmazdı AŞK işte bu, sevmek o kadar kolay deil bunu anladım ve insan ister istemez şöyle bi silklinio benim favorim süper...
Harika bir film.Bir kere konusu çok ilginç.Oyuncular da çok uymuşlar rollerine.Ben zaten Adam Sandler’in tüm filmlerini gözü kapalı izliyorum.Bu filmde de harikaydı.Sevdiği kadın için sabır sınırlarını zorlayan bir adamın sevgiyi nasıl kutsal bir hale getirdiğini göreceksiniz.Hatta filmin son sahnesinde bile aradan yıllar geçmesine rağmen aynı sabrı gösterdiği görülüyor.Kesinlikle arşivinizde olsun... 8/10