bitmeyenler
1 değerlendirme
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Adam Sandlerın en begenerek izledigim filmidir. Filmden kesintisiz tebessüm ettik ve sonunu cidden merak ettim. Konu olarak orjinalligi arayanların mutlaka izlemesi gereken, aile ortamıylada izlenebilecek romantizm filmleri arasında başyapıt bir film.
nedense bu filme sürekli yorum yapasım geliyor.izlemeyen kalmasın istiyorum herhalde.hababam sınıfını nasıl yıllarca seyredip ve hala bıkmadan seyrediyorsak bu filmin seyir zevki de sürekli yenileniyor.her defasında sanki hiç izlememiş gibi güldürüyor.film 50 ilk öpücük.benimde 50 ilk seyredişimdir herhalde :) sanki hafızam siliniyor her defasında yenileniyor filmle birlikte.böyle filmlere bayılıyorum.izleyecek bişey bulamadığıma tekrar izlediğim nadir filmlerin 1.sidir.
işte romentik komedi dedikleri budur.kesinlikle izlemelisiniz.hem romantik hem de cok komik.senaryo cok farklı ve cok güzel.10 üzerinden 10 veriyorum.müziklerde mükemmel ayrıca.son sahnedeki sarkıyı israel kamakawiwo söylüyor.somewhere over the rainbow/what a wonderful world kombinasyonu insanı uçuruyor.filmi 4 kere izledim bu arada:))
O benim aşkım ya nasıl beğenmem :)Şaka bir yana gerçekten çok güzel konusu olan bir romantik komedi filmi. İzleyenlere iyiki izlemişler diyerek iltifat ediyorum ve daha izlememiş olanlara niye tavsiye etmiyorsunuz diye kızıyorum :)
adam sandlerın olduğu her filmi izlemeye bayılıyorum. 50 ilk öpücük, wedding singer,kazara zengin,asabiyim longest yard,damadı öpebilirsin,click bence hepsi birbirinden harika filmler. Bence bu adamın ayrı bir sempatisi var ve ben onu seviyorum.Adam sandler hayranları bu filmi hala izlemedilerse çok büyük kayıp.Bu filmden sonra kesinlikle izlenmediyse click şiddetle benden size tavsiye. Herkese iyi seyirler...
En sevdiğim romantik komedi filmlerinden,bir kadının her gün yeniden ilgisini çekmek ve hatta onu her gün yeniden kendinize aşık etmek..Tabii ki bu sadece filmlerde olur.:))
Gerçektende çok eğlenceli bir filmdi. İzlediğim en eğlenceliler arasında kesinlikle. İzlerken düşündümde filmi biz yapsak kızın hafızası çok kolay yerine gelirdi. Bir kalasla kafaya indir tamamdır :D
Romantik komediler en sevdiğim film tarzıdır. Ve bu film kesinlikle seyrettiğim en iyi romantik/komediydi. Adam Sandleri takip edin. Bu adam daha çok iyi işler çıkaracak. 10/10
Bu filmler hakkında çok fazla yorum yapan biri değilim. Fakat gördüğüm kadarıyla romantik-komedi dalında son yıllarda Terminal filminden sonra izlediğim en iyi film. Mutlaka izleyin. Özellikle de bunaldığınız bir anda izleyin size neşe ve duygusallık katacaktır. 9/10
anlatılamayacak kadar kendi dalında mükemmel bir film karakterler bu kadar güzel oturur anca bi filme. defalarca seyretseniz bile eminim sıkılmazsınız bir çok kişiyede tavsiye edersiniz. Henüz izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız. İzleyin ve aşkın hem ne kadar tutkulu, azimli ve eğlenceli olduğunu öğrenirsiniz.:)