50 İlk Öpücük

bitmeyenler
bitmeyenler

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Adam Sandlerın en begenerek izledigim filmidir. Filmden kesintisiz tebessüm ettik ve sonunu cidden merak ettim. Konu olarak orjinalligi arayanların mutlaka izlemesi gereken, aile ortamıylada izlenebilecek romantizm filmleri arasında başyapıt bir film.
serkanarya
serkanarya

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
nedense bu filme sürekli yorum yapasım geliyor.izlemeyen kalmasın istiyorum herhalde.hababam sınıfını nasıl yıllarca seyredip ve hala bıkmadan seyrediyorsak bu filmin seyir zevki de sürekli yenileniyor.her defasında sanki hiç izlememiş gibi güldürüyor.film 50 ilk öpücük.benimde 50 ilk seyredişimdir herhalde :)
sanki hafızam siliniyor her defasında yenileniyor filmle birlikte.böyle filmlere bayılıyorum.izleyecek bişey bulamadığıma tekrar izlediğim nadir filmlerin 1.sidir.
Sebastianbjk
Sebastianbjk

2 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Romantik KomediLerin EfsaneSi. Eğer bu yoRumu OkuyoRsan ve haLa bu fiLmi izLemediySen En kıSa Zamanda buL ve izLe
schenkenberg
schenkenberg

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
işte romentik komedi dedikleri budur.kesinlikle izlemelisiniz.hem romantik hem de cok komik.senaryo cok farklı ve cok güzel.10 üzerinden 10 veriyorum.müziklerde mükemmel ayrıca.son sahnedeki sarkıyı israel kamakawiwo söylüyor.somewhere over the rainbow/what a wonderful world kombinasyonu insanı uçuruyor.filmi 4 kere izledim bu arada:))
gulchyn
gulchyn

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izleyip de pişman olanı görmedim..kocaman bir gülüşle izlerken bir yandan da acaba bu kadar sevmek mümkün mü dedirtiyor..
10/10dur..izlenmelidir..
saliheyincarsi1903
saliheyincarsi1903

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
süper bir film hiç sıkılmadan izledim insana cok farklı duygular katıyor

10 üzerinden 10
fenergarden
fenergarden

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hayatimda izledigim en iyi romantik komedi filmi. izlemediysen büyük kayıp. ben 7 kere izledim
kartalonurbjk
kartalonurbjk

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
O benim aşkım ya nasıl beğenmem :)Şaka bir yana gerçekten çok güzel konusu olan bir romantik komedi filmi. İzleyenlere iyiki izlemişler diyerek iltifat ediyorum ve daha izlememiş olanlara niye tavsiye etmiyorsunuz diye kızıyorum :)
buycualpp
buycualpp

20 Eylül 2008 tarihinde eklendi
adam sandlerın olduğu her filmi izlemeye bayılıyorum. 50 ilk öpücük, wedding singer,kazara zengin,asabiyim longest yard,damadı öpebilirsin,click bence hepsi birbirinden harika filmler. Bence bu adamın ayrı bir sempatisi var ve ben onu seviyorum.Adam sandler hayranları bu filmi hala izlemedilerse çok büyük kayıp.Bu filmden sonra kesinlikle izlenmediyse click şiddetle benden size tavsiye. Herkese iyi seyirler...
volkanick
volkanick

16 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
En sevdiğim romantik komedi filmlerinden,bir kadının her gün yeniden ilgisini çekmek ve hatta onu her gün yeniden kendinize aşık etmek..Tabii ki bu sadece filmlerde olur.:))
hasanbasrifb
hasanbasrifb

13 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende çok eğlenceli bir filmdi. İzlediğim en eğlenceliler arasında kesinlikle. İzlerken düşündümde filmi biz yapsak kızın hafızası çok kolay yerine gelirdi. Bir kalasla kafaya indir tamamdır :D
1903erhan
1903erhan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Romantik komediler en sevdiğim film tarzıdır. Ve bu film kesinlikle seyrettiğim en iyi romantik/komediydi. Adam Sandleri takip edin. Bu adam daha çok iyi işler çıkaracak. 10/10
tarhansimsek
tarhansimsek

13 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu filmler hakkında çok fazla yorum yapan biri değilim. Fakat gördüğüm kadarıyla romantik-komedi dalında son yıllarda Terminal filminden sonra izlediğim en iyi film. Mutlaka izleyin. Özellikle de bunaldığınız bir anda izleyin size neşe ve duygusallık katacaktır. 9/10
robinsonleo
robinsonleo

1 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
anlatılamayacak kadar kendi dalında mükemmel bir film karakterler bu kadar güzel oturur anca bi filme. defalarca seyretseniz bile eminim sıkılmazsınız bir çok kişiyede tavsiye edersiniz. Henüz izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız. İzleyin ve aşkın hem ne kadar tutkulu, azimli ve eğlenceli olduğunu öğrenirsiniz.:)
arikoglu01
arikoglu01

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika bir romantik komedi izleyin pişman olmazsınız