Adam sandler iyi bir oyuncu, drew ile yakışıyorlar düğün şarkıcısında da ikisini çok iyi bulmuştum film herşeyden önce adam sandlerın canlandırdığı karakterin aşk gibi yüce bir duyguda ne kadar kararlı olmak gerektiğini ifade ediyor.Herşeye rağmen böyle acayip bir imkansızlık durumunda bile hergün kendine aşık etmeye çalışması sevginin ne kadar yüce aşkın ne kadar üstlerde bir duygu olduğunu anlatıyor .teşekkürler.
tüylerimin diken diken olduğu çok hoş bir film...adam sandler yine o samimiyetini bizlere öyle sıcak öyle içten davranışlarıyla yansıtıyor ki kndimizi filmin içinde bir oyuncu zannediyoruz.. müthiş bir filmm
izlediğim en güzel aşk filmlerinden biri oldu. uzun zamandır izlemek istiyordum ve filmin sonunda iyiki izledim dedim. adam sandler yine mükemmel ötesi bir oyunculuk çıkarmış. kaçırmayın derim.
romantik komedi 'ee' diyebilirisniz ama peki ya size cok farklı bir konu 2 süper oyuncu ve film boyunca garntilenmiş mutluluk hissi ve sonunda gercek aşkın anlamı vaad edilyor desem:) tamam anlaştık..iyi seyirler
bu film için hayatımda izlediğim en güzel film diyebilirim zaman zaman güldürüyor zaman zamansa insanın gözleri doluyor kaç kere izledim bilmiyorum ama hiç sıkılmadan tekrar izlerim izlemeyenler için bence çok büyük bi kayıp
film gerçekten mükemmel adam sandler ın her filmi çok süperdir film içinde adam sandler olduktan sonra her film izlenir. keyifle ve hiç sıkılmadan izlenilecek bir film.