curly-sue
18 Mart 2007 tarihinde eklendi
Her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığı olan Lucy'e Henry bıkmadan ve usanmadan her gün yeni bir başlangıç yaratır. Yeni bir başlangıç aşk için...
Böylece ilişkileri her gün ilk günkü tazeliğini koruyacaktır.
izlediğim en iyi romantik komedi diyebilirim.adam sandler elbette çok iyi bir oyuncu ama bu filmi farklı kılan tek bir şey var o da hiç şüphesiz ki konusu.klasik romantik komedilerden öyle farklı ki film bittiğinde bile oturduğunuz yerde çakılı kalıyorsunuz.insana vay be neler var dedirten bir film özetle.özellikle erkeklerin izlemesi gerek diye düşünüyorum.
romantik komedi filmleri pek sevmem ama bu kesinlikle izlediklerimin en iyisiydi...bi kere o kadar sıcakki sizi anında içine alıyor,pür dikkat izlemeye başlıyorsunuz filmi...izledikten sonra bi süre etkisinden kurtulamicanız güzellikte bir film:)şiddetle tavsiye ederim...izleyiiiiiiiinnnn!!!!
izlediğim en komik filmlerden biriydi çok güldüm izlerken. adam abimiz yine yumurta kafasıyla arz_ı endam ediyodu.drew ablayla da çok yakışmışlar hani:))))))neyse ama kızın yerinde olmak istemezdim çok berbat bir durum olsa gerek.her sabah tanımadığın birinin yanında uyanmak ıhhh :))))))))))
bence konusuyla esprisiyle herşeyiyle güzel bir film.hem güldüren hemde düşünmemizi sağlayan bir konusu vardı.sevdiği kız için yaptığı fedakarlık bence takdir edilecek bir durum.izleyin derim.ben biran ayrılmadan izledim.izlediğim için hiç de pişman değilim.izlemenizi tavsiye ediyorum:)
''Aşk'' denilen destansı filmde 1 kez başrol oynadım, şimdi aynı hikayenin korku filminde figüranım. Onu kaybettim. Adam sandler'in yaptıklarının yarısını yapsaydım şimdi yanımdaydı. İzleyin ders alın ve birilerine aşıksanız onun için çalışın:P