50 İlk Öpücük

romantik filmleri sevmeme rağmen bu filme bayıldım mutlaka en az 5 kez seyredin
recepgulec86
recepgulec86

3 Şubat 2005 tarihinde eklendi
kategorisindeki en güzel filmlerden biri. filmde gülmeden geçen bir dakika bile yok. drew barrymore gerçekten çok güzel. hem oyunculuğu ile hem yüzüyle. mutlaka izleyin.........
ayhanpala
ayhanpala

15 Ekim 2004 tarihinde eklendi
Nereden başlayayım bilmiyorum.Romantik komedi beni böyle ağlatabilirmiydi.Aslında gülmekten yerlere yattığım bir filmdi ama komedi sahneleri insanı mahvedebilecek bir dramın sosu gibiydi.Drew harika bir kadın mimikleriyle her şeyi öyle mükemmel anlattıki yoruma bile gerek yok.Hiç bir Adam Sandler filmini kaçırmadım çünki bu adamın her filminde insani bir yön var.Hafızası bir günlük olan bir kadına aşık olmanın ne kadar zor olduğunuda burada gördüm.Ama Sandler'ın yerinde ben olsaydım ne yapardım? Sanırım aynısını hele karşımdakide Drew olsaydı.
Bu filmi mutlaka izleyin ama gülmek için değil komedinin altında gizlenen tarif edilmesi zor hüznü yaşayabilmek için.
ornetorenk
ornetorenk

23 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
komik, romantik, eğlenceli ve duygulu.. mutlaka seyredilesi bir film..
ozgeozgen84
ozgeozgen84

8 Haziran 2004 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlemediğime piman oldum hem komik hem duygusal hemde çok romantik bir film herkese tavsiye ederim çok eğlenceli hoş bir seyirlik..
duygubrethil
duygubrethil

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filme bişey kazanmak için gitmeyin(!!).. Bol bol gülmek ve romantik komedi tarzına olan sevginizi ikiye katlamak için gidin... Son günlerde izlediğim en başarılı romantik komedilerden biriydi her buluşmada ayrı bir eğlendim... Drew'in unutkanlık ardındaki yüz ifadelerini unutmayacağım snrm :-)
smile-g
smile-g

4 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
çok güzeldi ya çok komikti ve de ben gülmekten öldüm yani ayrıca drew çok güzel adam sandler da çok komik ya mutlaka izleyin mükemmel bi film bence
f-corleone
f-corleone

13 Nisan 2004 tarihinde eklendi
romantik komedi dalında uzun zamandan beri ilk defa bu kadar güzel bi film izledim.. filmi izlerken Lucye mi acısam Henry'e mi acısam die şaşırdım kaldım:) ayrıca cidden çok komik.. ince espriler de var.. vizyona gelince cidden izlemenizi tavsiye ediyorumm...
dtitiz
dtitiz

1 Mart 2004 tarihinde eklendi
Filmi daha gecen hafta seyrettim ve cok hosuma gitti. Ilginc bir konusu var ve Sandler ile Barrymore iyi bir ikili olusturuyorlar...Tabii Hawaiinin guzel goruntuleride filme renk katiyor!