50 İlk Öpücük

jamesbond-2
jamesbond-2

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Çok tatlı,eğlenceli konusuyla diğerlerinden ayrılan güzel bir romantik komedi diyebiliriz adam sandler ve drew barrymore un uyumu da müthiş zaten popüler bir film eğer izlemediyseniz bence izleyin
xhero1905
xhero1905

12 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Hoş bir duygusal komedi.Unutulacak filmler arasında yer alacak olmasına rağmen yine de izlenilebilir.Konunun çok klasik olmaması izlenebilirliği artiriyor.
dra-kula
dra-kula

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
komedi DEÐİL sadece romantik bir film o kadar. türünü hep yanlış yazıyorlar. ilginç bir senaryo fena değil izlenir 10/7
sari_23
sari_23

8 Ocak 2005 tarihinde eklendi
romantik komedi filmlerinden nefret ederim ama bu film gerçekten harikaydı çok hoşuma gitti hem komedi hem de tam bi romantik film müzikler de harikaydı raggee müziği çok güzel kullamışlar love song parçasının yeni versiyonu da çok güzeleğer mutlu vakit geçirmek istiyosanız bu film tam bir ilaç...
sasili
sasili

17 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok harika bir film değil,ama hoş.
sevil-tan34
sevil-tan34

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
keyifliydi, çok fazla bişey vaat etmeyen , bütçesi de sanırım epey düşük, güzel bi romantik komedi. 6/10
Demirtas
Demirtas

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Sinemada izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti. Tam bir seyirlik. Eğlendiriyor, güldürüyor. Çok hoş.
sayns
sayns

18 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Alanında gerçekten güzel
ayabenzerim
ayabenzerim

12 Ocak 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle anlatılmaz izlenir :)
figen-pak
figen-pak

14 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
cok sempatik bi film, cok ii olmasada izlenmesi gerekenlerden, ikisinede rolleri cuk oturmuş, belkide o yüzden filmin biçok kusuru örtülüo. iyi seyirler
Ahmet Büke
Ahmet Büke

19 Ocak 2021 tarihinde eklendi
ara ara gereksiz ve klasik abd espirileri var. Ama hafızasını kaybeden kadının güzel sürükleyici filmi mutlu sonlu
tosun_pasa
tosun_pasa

21 Eylül 2025 tarihinde eklendi
Normal de bu adamı hiç sevmem. Yani adam sandler bana hep itici gelmiştir. Ancak bu film eğlenceli ve güzeldi. Farklı insanlarla farklı bir hayat yaşamanız gerekiyor. Bu söyleyeceğim belki ufak bir spoiler olacaktır ama aşk her türlü engeli aşmalıdır. Yoksa aşk olmaz.
berkqwer
berkqwer

21 Şubat 2010 tarihinde eklendi
değişik bi konu çok eğlenceli zevkli bir film.Eğlenceli zaman geçirmek isteyenlere tavsiye ederim.
halim-turan
halim-turan

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
filmin guzelligine bisey dedigim yok ama puanı abartılmış bence 10/7,5
ncinarli
ncinarli

16 Aralık 2005 tarihinde eklendi
komedi ağırlıklı bir romantizm işlenmiş.başarılı espiriler ve iyi oyunculuklarla gayet başarılı ve farklı bir romantik komedi filmi.