50 İlk Öpücük

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
yaw izleyin bu filme ne soylesem bos cok iyi konusu ve oyunculuk Adam Sandler her filmi saglam bu filmdede almis goturmus siddetle tavsiye ederim arsivlik film
Engin Yüksel
Engin Yüksel

10 Mart 2012 tarihinde eklendi
konusu oyunculuklari ve güzel finaliyle insani etkiliyor 4/5
e-ergener
e-ergener

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
aşık insan ne yapmaz ki!! aynı beni anlatmış gibi gördüm filmi izlerken ;) çok ii idi, belki kendimi gördüğüm içindir..
atakanozruh
atakanozruh

5 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmeyi hak eden çok başarılı bir yapım. Hem güldürmeyi hem de duygulandırmayı başaran ender yapımlardan. Romantik komedi türündeki en iyi filmlerden biri kesinlikle. Sandler ve Barrymore da müthiş bir ikili oluşturmuşlar. Mutlaka izlenmeli. 8/10
khaleesi
khaleesi

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
çok samimi,çok ilginç ve çoookkk komik bi film ayrıca çokda romantik (= şiddetle tavsiye edilir (;
Aware
Aware

25 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Türünün en iyi örneklerinden. Çok da kaliteli esprilerle dolu, çok keyifli 8/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

16 Mart 2009 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve çok duygusal bi film.eğlenirken içiniz burkuluyor.hoş vakit geçirmek isteyenler için.
ozzy-badd
ozzy-badd

28 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
romantik-komedi türünde başyapıt denilebilecek, farklı ve kaliteli bir yapım...baştan sona keyifli ve etkileyici...sean astin ve rob schneider de filme ap ayrı bir hava getirmişler :D...izlenebilir...10/9...
kuzularynsessizli-i
kuzularynsessizli-i

2 Mart 2009 tarihinde eklendi
İyi ve dolu dolu vakit geçirilecek güzel bir film...Konusu sıradışı ve bu durum filmi daha da etkili kılıyor...Oyunculuk:10Film: 9Puanım: 8
boldheart
boldheart

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin konusu mükemmel oyuncularda öyle romantiklik komediye göre ön planda çok güzel duygular var filmde sonuda gayet iyiydi ama insan filmi izlerken sonunun daha farklı bitmesini lucy nin düzelmesinin beklesede gayet başarılı bir film mutlaka izleyin
redoxx
redoxx

8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Farklı konusuyla dikkat çeken romantik komedilerden biri seyrederken bitmesini hiç istemiyeceksiniz ama bittikten sonra da kendinizi eğlenmiş hissedicksiniz.Baştan sona komedi ve romantizimle dolu hoş bir yapım...
Plagueis
Plagueis

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
romantik komedi pek izlemem ama bu izlediğim en iyi romantik komediydi. adam sandler ve drew barrymore harikaydı çok sıcak bir film. rob schneider ise yan rolde yine formundaydı. mutlaka izleyin çok güzel bir aşk filmi..8/10
keiraknightley-2
keiraknightley-2

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bildiimiz sıradan komedi filmlerine benzesede cookk eelenceli ve farklı bi film. konusu ve yanıltıcı diyalogları cok ilgiçekici=)izlenmeli!!!!adam ve drew'u tekrar beraber görmek de ayrı olay satennn!!
Rebelheart
Rebelheart

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten çok zor olmalı,seni tanımayan aynı kızı her gün kendine aşık etmek.50 İlk Öpücük’ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy. Özellikle Drew Barrymore’nin Adam Sandler için nasıl oldu da senin gibi yumurta kafalı biri beni hergün kendine aşık etti demesi,aslında düşündürücü ve espritüel...Hele ki kendi çocuğunu bile hatırlamayan bir kadına bağlanmak çok zor. :))Komedi tarzında güzel bir film...
09tekke
09tekke

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bazı filmler vardır bitmesini hiç istemezsiniz kendinizi filmin oyuncuları yerine koyarsınız.işte 50 ilk öpücük de böyle bir film.filmin başında sizi ekrana bağlıyor.komedinin yanında romantikliği ve duygusallığı ile izlenmesi gereken hoş bir film