KaliteTAKİP
24 Ekim 2011 tarihinde eklendi
yaw izleyin bu filme ne soylesem bos cok iyi konusu ve oyunculuk Adam Sandler her filmi saglam bu filmdede almis goturmus siddetle tavsiye ederim arsivlik film
Kesinlikle izlenmeyi hak eden çok başarılı bir yapım. Hem güldürmeyi hem de duygulandırmayı başaran ender yapımlardan. Romantik komedi türündeki en iyi filmlerden biri kesinlikle. Sandler ve Barrymore da müthiş bir ikili oluşturmuşlar. Mutlaka izlenmeli. 8/10
romantik-komedi türünde başyapıt denilebilecek, farklı ve kaliteli bir yapım...baştan sona keyifli ve etkileyici...sean astin ve rob schneider de filme ap ayrı bir hava getirmişler :D...izlenebilir...10/9...
filmin konusu mükemmel oyuncularda öyle romantiklik komediye göre ön planda çok güzel duygular var filmde sonuda gayet iyiydi ama insan filmi izlerken sonunun daha farklı bitmesini lucy nin düzelmesinin beklesede gayet başarılı bir film mutlaka izleyin
Farklı konusuyla dikkat çeken romantik komedilerden biri seyrederken bitmesini hiç istemiyeceksiniz ama bittikten sonra da kendinizi eğlenmiş hissedicksiniz.Baştan sona komedi ve romantizimle dolu hoş bir yapım...
romantik komedi pek izlemem ama bu izlediğim en iyi romantik komediydi. adam sandler ve drew barrymore harikaydı çok sıcak bir film. rob schneider ise yan rolde yine formundaydı. mutlaka izleyin çok güzel bir aşk filmi..8/10
bildiimiz sıradan komedi filmlerine benzesede cookk eelenceli ve farklı bi film. konusu ve yanıltıcı diyalogları cok ilgiçekici=)izlenmeli!!!!adam ve drew'u tekrar beraber görmek de ayrı olay satennn!!
Gerçekten çok zor olmalı,seni tanımayan aynı kızı her gün kendine aşık etmek.50 İlk Öpücük’ün ana karakterleri seviş-bırak zihniyetinde bir Kazanova olan Henry ile her gece hafızasının silinmesine yol açan ender bir nörolojik rahatsızlığa sahip sanat öğretmeni Lucy. Özellikle Drew Barrymore’nin Adam Sandler için nasıl oldu da senin gibi yumurta kafalı biri beni hergün kendine aşık etti demesi,aslında düşündürücü ve espritüel...Hele ki kendi çocuğunu bile hatırlamayan bir kadına bağlanmak çok zor. :))Komedi tarzında güzel bir film...
bazı filmler vardır bitmesini hiç istemezsiniz kendinizi filmin oyuncuları yerine koyarsınız.işte 50 ilk öpücük de böyle bir film.filmin başında sizi ekrana bağlıyor.komedinin yanında romantikliği ve duygusallığı ile izlenmesi gereken hoş bir film