Yüksek Tansiyon
3,7

benimsinemasayfam
benimsinemasayfam

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Pek beğenmedim. İnsan bir zaman sonra sıkılıyor.

10/6
bluevelve
bluevelve

15 Haziran 2005 tarihinde eklendi
öncelikle aşırı şiddet içeren sağnelerden dolayı kolay sindirile bilir bir film değil.seyrettiğinizde zaten anlarsınız.diğer yandan vahşet filmleri arasında iyi bir yer edineceğinden kuşkumyok.film hiç beklemediğiniz bir sonla bitiyor.biterkende insanı hayretler içinde bırakıyor.insanların bu filmden haberdar olmaması çok acı.en kısa zamanda seyredin.yanınızdan poşeti eksik etmeyin.
kaya205
kaya205

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyenler bidaha izlesin, gene kötü diyenler gidip mehmet ali erbil filmleri izlesin başka birşey demiyorum.

Muse - new born şarkısıda bu filme çok yakışmış, mükemmel şarkı.
secilatalayy
secilatalayy

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film
Cevher A.
Cevher A.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

9 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Filmi Begenmedım Psıkopat Katılle Marie'nın Ne Baglantısı Vardı Daha Onu Çözebılmıs Degılım
aydin-dereli
aydin-dereli

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
kaliteli bir gerilim filmi.Korku/gerilim seven herkese tavsiye ederim.10/8
Ayaz
Ayaz

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bir şekilde ve heyecana kapılarak izleniyor ama filmi bağladıkları yerde birçok mantık hatası var.10 defada izleseniz bir şey değişmez gereksiz sahneler olayı mantıksızlaştırmış.Yine de izlenebilir.Çünkü filmi izlerken mükemmel bir film izlediğinizi düşünüyorsunuz ama filmi kapattığınızda bu duygu olmuyor.
sonte-2
sonte-2

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Fena bir film değil.. Son dönem korku filmlerini düşünürsek hemen dikkat çekiyor. Yalnız filmin çok büyük bir hatası var. O hata da sürpriz sonla yapılıyor.İzleyenler anlayacaktır; eğer hepsini yapan o ise bütün olaylar nasıl gerçekleşiyor. Bazı şeyler aynı zamanda nasıl olabiliyor. Spoiler vermemek için kapalı konuşuyorum. Bence film bu büyük hata yüzünden klasik olma şansını resmen geri tepmiş. Yine de izlemesi hayli zevkli ve gerilim dolu bir film. Ama keşke mantığı devre dışı bırakmasaymış..
fatality2383
fatality2383

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filme iyi diyen kişileri inanılmaz ötesi hayretle karşılıyorum film 10 üzerinden 2 yi bile haketmiyor, filmin ne başı ne sonu ne ortası hiçbiryeri heyecan vermiyor bu filmi izlemek yerine birbuçuk saatlik bir uyku çekin daha güzel
1/10 bu bile çok ama
mettt
mettt

1 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bana göre mantık hatası çok fazla, açıkçası yönetmenin ne anlatmaya çalıştığını anlamadım-spoiler-marie evden bıçağı alıp çıktığında arabanın arkasına biniyor, benzinciye kadar arabanın arkasında geliyor ve bıçak orada kalıyor, ee bu arada arabayı kullanan kim?diyelim ki arabanın arkasına binmedi ama bindiğini hayal etti ve kendi kullandı arabayı o zamana bıçak nasıl arabanın arkasından çıktı?filmin başında adam eve geldiğinde marienin odası son katta olmasına rağmen ilk oraya çıkıyor neden önce alexin odasına girmiyorayrıca alex onca gürültüyü kulağında pamuk olmasından dolayı duymuyor ama adam onun duymadığını da bilmiyor, önce alexi bağlamalıydıayrıca benzinci de adamı öldürdüğü zaman kendisi saklanıyordu, saklanarak mı içki istiyordu :) saklanması hayaldi diye düşünürsek ki değil, çünkü polisler kayıtlara bakarken saklandığı yerden çıkıp adamı öldürüyordu ;)vs...aslında bu kadar tartışılacak sağlam bi film değilçok açıklayıcı bi film olmamış, yinede fena sayılmaz 10/6,5 düblaj izlememenizi tavsiye ederim ;)
voodoo25
voodoo25

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmdeki tek bir mantık hatası vardı vebu nedenle sanırım kafalar karıştı ama film izlediğinide hakkını veriyor . Süper bir sürpriz sonu var en 5 kere seyrettim ynı şekilde etkiledi beni ve yönetmeni kutlayan arkadaşlara katılıyorum o kadar flmin içine çekiyork sizi siz bile sonunda şok oluyorsunuz best of korkulardan biri sakı kaçırmayn
Mertkan05
Mertkan05

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film iyiydi ama sanki başı ile sonu arasında bir kopukluk karışıklık var gibiydi ama her şeye rağmen iyiydi
emossss
emossss

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok harika bir film 10/9. Bence gösterildiği yılın en sıkı korku filmiydi heralde.

Filmde mantık hatası sadece bir yerde var; birisinin kamyonette birşeyler yapması, yaptığını aşağı atması ve ordan ayrılması. Burada filmin bütününden kopukluk var.

Onun haricinde diğer olaylar aslında mantık hatası değil!
erhanaks
erhanaks

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Puanın yanıltıcı olduğunu düşündüm filmi izledikten sonra..Sığ geldi biraz,vahşet gerip korkutmuyor mide bulandırıyor;bu ayrım önemli olsa gerek bu tür için..6/10
natural-disaster
natural-disaster