film senaryo bakımından zayıftı. fakat iyi bir gerilim filmi. bu film saklambaç ve otel filmlerinin karışımı gibi bişey olmuş. filmde, konunun işlenişinde eksiklik olduğunu düşünüyorum. ama film kendini izlettiriyor. ölüm sahneleri süper... 8/10
Filmi sadece "Gerilmek" isteyenlerin izlemesini tavsiye ederim.Film diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi bir çok mantık hatasını barındırıyor.Özellikle Sucu kamyonetinin Ford Mustang'i yakalamasına çok gülmüştüm.
Belkı abartısız 10-12 kere izlemişimdir ,benım için sinemanın yeri çok ayrı bir nevi aşk bendeki,bu film ilk seyrettiğimde ki arkadaşlarla beraber seyrettık film bitti kımsede çıt yok herkes filmın etkısınden çıkamamıştı... Filmde mantık hataları var dyen bir kaç kere seyredince o mantık hatası görünen sahnelerin zekice işlendiğini görür. Benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi ilk 3 gerilim filmi arasında mutlaka ama mutlaka izlemenizi isterim 9/10
filmin baslarına doğru baya gerilmiştim ama ortalara doğru gerilim azaldı,acıkcası sonunu niye öyle yapmışlar anlamadım,birçok mantık hatası vardı ama yinede güzel filmi.
gercekten de kan çok kullanılmıs .. bazı sahnelerde resmen kanım dondu .. dolap sahnesi hala hafızamda şoke oldum .. yalnız şu nokta var filme bir türlü konsantre olamayorsunuz çünkü filmin basından sonunu kestirebiliyorsunuz . Ne tür bir gelişme olacagını bu bence filmin en büyük kaybı .. kanlı sahnelere laf yok gayet enfes .. ama film için böyle düşünmüyorumm .
Güzel bir filmdi,izlemeye değer gerilim dolu ve hiç beklenmeyen şekilde bitip,insanı şaşırtıyor olağandışı bişey yok sonuçta hepsi bir katilin yapabileceği şeyler izlemeye değer...
Şizofren filmi yapabilmek için filmin içine bir dönüp bakmak lazım.Baktığınızdada kafanızda soru işareti kalmamalı iyi bağlanmalı.(6. his gibi)Allahaşkına filmin başında minibüste kesik kafayla mast. yapanda bu kızmıydı yaa aynı anda hem arkadaşıyla arabada gidip hemde minibüste nasıl olunuyor'Yatağında müzik dinlerken balkondanmı atlayıp evin kapısını çaldı merak ediyorum!Tamamen saçmalık!