Yüksek Tansiyon
    3,7
    Yüksek Tansiyon hakkında görüşlerin ?

kuzularynsessizli-i
    kuzularynsessizli-i

28 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Bence çok kaliteli bir korku-gerilim.Film bazı ülkelerde yasaklanmış ama yasaklanmasına anlam veremiyorum. Aşırı derece de kan ve şiddet var filmde. Katilin eve girip katliam yaptığı sahne ve ormandaki sahne aşırı kanlı sahnelerdi. Kanlar sanki gerçekmiş gibi akıyordu buda filme bir gerçeklik katıyordu. Kan ve vahşet severler için biçilmiş bir kaftan. Finaline çok şaşıracağınız bir film.
    alba42
    alba42

23 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Sonuna kadar çok iyi gitmiş fakat sonuyla batırmış bir film.Sonu için kasılmasa başyapıt olabilecek korku filmi niteliğindedir,klişelerden uzak bir filmdir.
    odinhan
    odinhan

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Bu kadar kan,vahşet vs.dayanmaya çalışmak kendi başına bir iş zaten.Psikolojiniz için uzak durun derim,finalinin hatrına 10/6.
    bebeyam-89
    bebeyam-89

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    bu fılm yasaklanmıs falan demıslerdı bende cok korkunc fln sandım ama degıldı. bundan daa ıılerı de var
    erhanaks
    erhanaks

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Puanın yanıltıcı olduğunu düşündüm filmi izledikten sonra..Sığ geldi biraz,vahşet gerip korkutmuyor mide bulandırıyor;bu ayrım önemli olsa gerek bu tür için..6/10
    aydin-dereli
    aydin-dereli

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    kaliteli bir gerilim filmi.Korku/gerilim seven herkese tavsiye ederim.10/8
    ewalove
    ewalove

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    filmin baslarına doğru baya gerilmiştim ama ortalara doğru gerilim azaldı,acıkcası sonunu niye öyle yapmışlar anlamadım,birçok mantık hatası vardı ama yinede güzel filmi.
    emossss
    emossss

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Çok harika bir film 10/9. Bence gösterildiği yılın en sıkı korku filmiydi heralde.

Filmde mantık hatası sadece bir yerde var; birisinin kamyonette birşeyler yapması, yaptığını aşağı atması ve ordan ayrılması. Burada filmin bütününden kopukluk var.

Onun haricinde diğer olaylar aslında mantık hatası değil!
    womenaglex
    womenaglex

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Film Acaip Derecede Müthiş bi gerilim Arkadaşlar İnsanın hakkettende tansiyonunu Yükselten bi Film Tek kelimeyle güzel laf edilemez bi Gerilim 10/9 Teşekkürler Fransa..;)
    cougarcop
    cougarcop

12 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    çok rahat bir ortamda ve hiç gerilim havamda olmamama rağmen beni germiş ve ürkütmüştür. sonunda ki o twist olmasaymış daha bir hoş olurmuş ama moda böyle birşey işte.7,5/10
    timmy-2
    timmy-2

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    oldukça geren bir film, güzeldi. kalp varsa izlemeyin :)
    oguzhan-gedikli
    oguzhan-gedikli

30 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Filmde Hep kan var ama Vakit geçirmeye değmez uyumak daha iyidir
    Murat Kutuk
    Murat Kutuk

27 Mart 2009 tarihinde eklendi
    ne idiğü belirsiz,sözde korku filmlerinden biri daha .. aslında,filme o kadar da haksızlık etmemek lazım.gerilimi tırmandırmayı iyi basarıyor.lakin,o denli fazla mantık hatası filmin sonuna doğru ortaya cıkıyor ki,filmin sonnda gerye sdece boşluk hissi kalıyor..
    potasyum
    potasyum

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
    Bir hastanın ruhuyla görüyorsunuz olayları.Bu noktadada ne mantık hatasından ne de saçmalıktan bahsedilir.Gerilim mi? Sonuna kadar.
    melik-e05
    melik-e05

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
    filmde benmi anlayamadım bazı sahneleri diyordum ama değilmiş gercektende ya film toparlayamamışlar yada öylesine yapmışlar ayrıca yapanlar kendileri izlememiş sanırım.