filimi hemen hemen her ay 1 kere seyrediyorum ama bıkmadım seyretmeyede devam etcem çünkü böyle bi filim ne gördüm ne duydum 3 senede yasaklanmış ayrıca seyredince nedenini anlıyonuz,gerilimin korkunun ve müthiş şok edici sonu ile hleki sondaki elektrikli testere sahnesiyle hafızalarınıza kazınacak inanılmaz filim 10/10 verdim
benim dvd koleksiyonum var ve bu filim baş köşede kesinlikle muhteşemdi halen böle bi filimi nasıl yaptılar dye düşünüyorum kan,gerilim,korku ve müthiş sonu ile harika(filim zaten 3 sene yasaklanmıştı izleyince sebebini anlıcaksınız) ve şu kötü not verenlere mesajım var lütfen not verirken dikkat edin böle iyi filimleri harcıyonuz
Film gerçekten fazlası ile kanlı. Bu kadar abartılı bir cannibalisme ne gerek var, insanlar bunları nasıl izliyor anlamıyorum. Gerilim mi ever gerilim. Fazlası ile geriyor insanı ama kurgusal hatalar da çok fazla. Çifte kişilikli katilin yeterince işlenemediği, kişiliklerin yeterince yerini bulmadığını söylemekte yarar var. Gene de meraklıları için izlenebilir bir film. Ama tekrar uyarıyorum mideniz kaldırmayacaktır pek çoğunuzun.
filmin eleştirileri çok olumluydu ve büyük bir ümitle izledim. ama fiyasko oldu. kaliteli bir psikolojik gerilim filmi çekmek çok zor ve fransızlar da bunu başaramamış. hele elektrikli testere sahnesi tam bir fiyaskoydu. çünkü o alet sadece leatherface'nin eline yakışıyor. film gerek cinayet sahnelerinde gerek son 10 dakikada texas chainsaw massacre'nin yandan yemişi hissi uyandırdı bende.filmde sadece tuvalet sahnesinde gerildim izlemesenizde birşey kaybetmezsiniz.
gercekten de kan çok kullanılmıs .. bazı sahnelerde resmen kanım dondu .. dolap sahnesi hala hafızamda şoke oldum .. yalnız şu nokta var filme bir türlü konsantre olamayorsunuz çünkü filmin basından sonunu kestirebiliyorsunuz . Ne tür bir gelişme olacagını bu bence filmin en büyük kaybı .. kanlı sahnelere laf yok gayet enfes .. ama film için böyle düşünmüyorumm .
cok iyi bir kurgu. hem komik hem heyecanlı hem basit hem surukleyici hem sasırtıcı.. bi kac kez izlemeye deger filmlerden birisi... izleyin derim... 10/10
gerilim sevenler hiç zaman kaybetmeden ne yapıp edip bulsunlar (bende temin edebilirim) ve izlesinler.gerçekten pişman olmayacaklar. alex ve marie ders çalışmak için alex'in ailesinin yaşadığı yere giderler.gittikleri günün akşamı tuhaf şeyler olur.....gerisini anlatacak değilim tabi heyecanı orada.bol kanlı sahneler var filmde.mide istiyor bazen izlemek için ama dayanın ve izleyin.filmin müthiş sonunu görmeye değer.
ayrıca başroldeki cecile de france'in inanılmaz ötesi bir oyunculuk çıkarttığını düşünüorum hayran kaldım.alex rolündeki kız da iyiydi.bugüne kadar hiç gerilmedim sinirimi bozan bir film izlemedim diosanız birde bu filmi izleyin.türünün iyilerinden 10/10 u hakediyor bana göre