Yüksek Tansiyon

kaliteli bir gerilim filmi.Korku/gerilim seven herkese tavsiye ederim.10/8
emossss
emossss

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok harika bir film 10/9. Bence gösterildiği yılın en sıkı korku filmiydi heralde.

Filmde mantık hatası sadece bir yerde var; birisinin kamyonette birşeyler yapması, yaptığını aşağı atması ve ordan ayrılması. Burada filmin bütününden kopukluk var.

Onun haricinde diğer olaylar aslında mantık hatası değil!
womenaglex
womenaglex

18 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Film Acaip Derecede Müthiş bi gerilim Arkadaşlar İnsanın hakkettende tansiyonunu Yükselten bi Film Tek kelimeyle güzel laf edilemez bi Gerilim 10/9 Teşekkürler Fransa..;)
timmy-2
timmy-2

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
oldukça geren bir film, güzeldi. kalp varsa izlemeyin :)
Mertkan05
Mertkan05

7 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film iyiydi ama sanki başı ile sonu arasında bir kopukluk karışıklık var gibiydi ama her şeye rağmen iyiydi
kaya205
kaya205

18 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Bu filme kötü diyenler bidaha izlesin, gene kötü diyenler gidip mehmet ali erbil filmleri izlesin başka birşey demiyorum.

Muse - new born şarkısıda bu filme çok yakışmış, mükemmel şarkı.
hayal-net
hayal-net

9 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Mirrors - Aynayalar filminin yorumlarını okurken bu filmin adını gördüm bir yorumda. Ve bugün izledim. Kesinlikle türünün en iyi örneklerinden.
Durağan başlayan ama gittikçe artan tansiyonuyla gerilim sevenlerin bayılacağı bir film.
Nasıl kaçırmışım bu filmi hayret. 8,5/10
sfenksus99
sfenksus99

16 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu filmi izledikten sonra Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu(Çoğul Kişilik)ile ilgili bir makale okursanız,bu filmi daha farklı değerlendirirsiniz..Size mantıksız gelen bazı sahnelerin mantıklı olduğunu görürsünüz o zaman..Film bence 9/10
serkan-izm
serkan-izm

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Lütfen arkadaşlar mantık hatası yok,bu filimi 10-15 kere izledim benim için dünyanın en iyi gerilim filimi.kesinlikle mantık hatası yok ben filimi anlatıp izlemeyenlerin keyfini kaçırmak istemiyorum ama sadece şunu söleye bilirim bazı sahnelerikatil öle olduğunu hayal ediyo ve yönetmende hayalini sahnelendirmiş okadar anlayana artık...
Mutlaka seyredin ve hakketiği puanlaı verin..
puduhepa87
puduhepa87

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Klasik bir fransız korku filmi.Fransız korku sinemasını seven varsa mutlaka izlemeli bence güzeldi korku arşivimde yerini bulmaya layıktı
origami-2
origami-2

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
hiç de fena olmayan, tipik bir fransız filmi.8/10
aysegulbal
aysegulbal

25 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bence oldukça iyi bir filmdi.korku gerilim seven arkadaşların izlemesi gereken bir yapıt.

izlemeyen arkadaşlara tavsiyem alttaki yorumları sakın okumayın!!!!!

filmle ilgili düşüncelerinden çok direk filmi anlatmışlar kii buda gerçekten çok yanlış.bence yorumların filmin iyi kötü yada beğenip beğenilmemesi ile ilgili olması gerekir.bu tür filmlere yorum yazarken lütfen dikkat edelim ve filmin nasıl geçtiğini anlatmayalım.

ziraa yorumlarınızı okuduktan sonra filmi izlemeye gerek kalmıyor.
rtburcakbas
rtburcakbas

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence de fena bir film değildi tamam mantık hatası fazla ama bir arkdaşın da dediği gibi bana farklı şeyler yaşatabiliyorsa o filme iyi derim ben izleyin pişman olmayacaksınız özellikle gece izleyin ki etkisi daha iyi olsun :)
ailon
ailon

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Hitckcockun Pschosu ve De Palmanın Dressed To Killi (ki bu film çok iyi olmasına rağmen buram buram Pscho kokar ama taklitten ziyade bir saygı sunuşudur) tarzında şok edici bir sonla bitiyor film. Gerçekten şaşkınsınız çünkü böyle bariz bir mantık hatası nasıl görmezden geliniyor. Filmi izlemeyenlerin yorumumun devamını okumamasını tavsiye ederim.

Filmde mantık hatası olmadığını savunan arkadaşlarımız var, lütfen açıklasınlar da aydınlanmış olalım. Baş karakter kamyonetin arkasında eli bağlı kız arkadşının yanındayken arkadaşı ona tepki veriyordu, o sırada biri arabayı kullanıyordu. Önce bunu açıklasınlar mesela.. Sonra.. Finale doğru iki arabalı bir kovalamaca başlıyor bu sırada kamyonet gerçek diğer araba hayalse karakter nasıl oluyor da kaza yapıp yaralanıyor..?

Tamam film şizofreni üzerine ama bu hataların hatası sonu şizofreni bile açıklamaya yetmiyor.

Dinamik, etkileyici ve heyecan verici bir film.. Sonun mantıksal bir açıklaması olsa klasik bile olabilirdi. Ama Aja bence tam anlamıyla kaş yapayım derken göz çıkarmış. Yine de bazı şeyleri görmezden gelebiliyorsanız izleyin, beğenirsiniz..
sentenza-2
sentenza-2

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
işte size Alexandre Aja tesislerinde özenle üretilmiş, % 100 saf, doğal, katkısız ve Cecile De France ile tatlandırılmış mükemmel bir gerilim..

izleyin;pişman olmıycaksınız..