Yüksek Tansiyon
3,7

volkanick
volkanick

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Yer yer heyecan verici ve gerilim dozu yüksek olsada inandırıcılıktan uzak bir şizofreni..
-Lord-
-Lord-

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fİlmin sonu tam bi saçmalık... Nasıl bağlayacaklarını şaşırmışlar... Hiç bi mantığı yok...
Figen-Ay-e
Figen-Ay-e

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Korkutmak adına yapılmış fakat, öyle kopukluklar varki, o kopuklukları bir yere bağlamaya çalışırken korkmayı unutuyorsunuz :)))
Engin Yüksel
Engin Yüksel

29 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
izleyiciyi yanıltmak adına saçma sapan sahnelere yer verilen diyalog olmayan saçma bir film 4/10
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
devamlı bi sürükleyiciği olmayan arada insanın canını sıkan orta şekerli bi film. final sağlam.
gokhansld
gokhansld

20 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Aman seyirci kendini filme en çok kaptırdığı anda, filmde ki bütün mantık hatalarını unutturmak için piyangodan çıkar gibi bir sürpiz koyalımda forsumuz olsun türünden ucuz bir deneme. Finali daha iyi yapabilirlerdi. Katilin kimliğini saklamak için böyle ucuz hayal ürünlerine hiç gerek yoktu.
nskmourinho
nskmourinho

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu yemekten cok yedik
seymaerisen
seymaerisen

7 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tamam film iyi gidiyodu pskopat bi katil herkesi öldğrüyor.. ama sonunu anlamadım ben :S
kaan-henry12
kaan-henry12

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi sürpriz sonla bitirme çabası,filmin değerini vasata indirmiş.Film, ilk başlarındaki gerilim için izlenir.
Ayaz
Ayaz

25 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Çok güzel bir şekilde ve heyecana kapılarak izleniyor ama filmi bağladıkları yerde birçok mantık hatası var.10 defada izleseniz bir şey değişmez gereksiz sahneler olayı mantıksızlaştırmış.Yine de izlenebilir.Çünkü filmi izlerken mükemmel bir film izlediğinizi düşünüyorsunuz ama filmi kapattığınızda bu duygu olmuyor.
erhanaks
erhanaks

22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Puanın yanıltıcı olduğunu düşündüm filmi izledikten sonra..Sığ geldi biraz,vahşet gerip korkutmuyor mide bulandırıyor;bu ayrım önemli olsa gerek bu tür için..6/10
f-orhan
f-orhan

8 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmi sadece "Gerilmek" isteyenlerin izlemesini tavsiye ederim.Film diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi bir çok mantık hatasını barındırıyor.Özellikle Sucu kamyonetinin Ford Mustang'i yakalamasına çok gülmüştüm.
ewalove
ewalove

23 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmin baslarına doğru baya gerilmiştim ama ortalara doğru gerilim azaldı,acıkcası sonunu niye öyle yapmışlar anlamadım,birçok mantık hatası vardı ama yinede güzel filmi.
bebeyam-89
bebeyam-89

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bu fılm yasaklanmıs falan demıslerdı bende cok korkunc fln sandım ama degıldı. bundan daa ıılerı de var
darkness1985---
darkness1985---

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Çok sıradan bir gerilim...