Yüksek Tansiyon
3,7

potasyum
potasyum

13 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bir hastanın ruhuyla görüyorsunuz olayları.Bu noktadada ne mantık hatasından ne de saçmalıktan bahsedilir.Gerilim mi? Sonuna kadar.
Ilknur K
Ilknur K

12 Eylül 2005 tarihinde eklendi
Film inanılmaz kanlı sahnelerle dolu ve akıcılığını asla bozmayan bir tempoda devam ediyor. Bu kadarda olmaz dedirten sahneleri var. Aslında herkesin izlemeye cesaret edemeyeceği türden bir film. Fransızlarda yaptılarmı tam yapıyorlar yani...
lovejunkie
lovejunkie

30 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bildiğim kadarı ile bazı ülkelerde yasaklanmaya kadar gitmiş.süper bi piskolojık gerilim filmi.adı gib filim boyunca yuksek tansıyon yaşatıyor.
fragilegirl
fragilegirl

19 Şubat 2006 tarihinde eklendi
gerilim sevenler hiç zaman kaybetmeden ne yapıp edip bulsunlar (bende temin edebilirim) ve izlesinler.gerçekten pişman olmayacaklar.
alex ve marie ders çalışmak için alex'in ailesinin yaşadığı yere giderler.gittikleri günün akşamı tuhaf şeyler olur.....gerisini anlatacak değilim tabi heyecanı orada.bol kanlı sahneler var filmde.mide istiyor bazen izlemek için ama dayanın ve izleyin.filmin müthiş sonunu görmeye değer.

ayrıca başroldeki cecile de france'in inanılmaz ötesi bir oyunculuk çıkarttığını düşünüorum hayran kaldım.alex rolündeki kız da iyiydi.bugüne kadar hiç gerilmedim sinirimi bozan bir film izlemedim diosanız birde bu filmi izleyin.türünün iyilerinden 10/10 u hakediyor bana göre
constantine508
constantine508

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Konusu hızlıca ilerleyerek izleyiciyi ekrana saran bir film. Tamamen doğal,saf,katkısız bir gerilim filmi. Sonunda izleyiciyi şaşırtabiliyor. Keyif alabileceğiniz bir gerilim Fransız yapıtı. Mümkünse altyazı seyredin...iyi seyirler!
kews K.
kews K.

10 Aralık 2014 tarihinde eklendi
ilginç bir korku filmi , akış serii , konu bilindik gibi gelirken U dönüşü yapıyor , kanlı bir film izlemek isteyenler için . ve ve ve fransada alaturka tuvalet olması çok şaşırttı :)
secilatalayy
secilatalayy

16 Haziran 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel bir film
Serkan O.
Serkan O.

13 Kasım 2013 tarihinde eklendi
Belkı abartısız 10-12 kere izlemişimdir ,benım için sinemanın yeri çok ayrı bir nevi aşk bendeki,bu film ilk seyrettiğimde ki arkadaşlarla beraber seyrettık film bitti kımsede çıt yok herkes filmın etkısınden çıkamamıştı... Filmde mantık hataları var dyen bir kaç kere seyredince o mantık hatası görünen sahnelerin zekice işlendiğini görür. Benim için dünyanın gelmiş geçmiş en iyi ilk 3 gerilim filmi arasında mutlaka ama mutlaka izlemenizi isterim 9/10
erdost
erdost

9 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
aslında film başındaki rüya görme sahnesinden itibaren rüyadır sonundada kız akıl hastanesinde gerçeğe dönüyor bu ya
iznail
iznail

21 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
cok iyi bir kurgu. hem komik hem heyecanlı hem basit hem surukleyici hem sasırtıcı.. bi kac kez izlemeye deger filmlerden birisi... izleyin derim... 10/10
sltnbhr
sltnbhr

5 Kasım 2006 tarihinde eklendi
sımdıye kadar ızledıgım en gerılım dolu fılm dıyebılırım sabahın korunde ızlememe ragmen korktum ne yalan solıyımmm.. sızofren fılmlerı hep ılgımı cekmıstr zaten bıde ısın ıcıne gerılım gırınce olaganustu bısey olmus.. Kimlik dıye bı fılm vardı bıde oda bunn gıbı sızofrenık bı gerılım fılmıydı ıkısıde gayet hos fılmler sıddetle tavsıye edıyorum:)
1903erhan
1903erhan

29 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Filmi yalnız ve gece seyrediyorsanız dikkatli olun film bittiğinde yüzünüz bembeyaz olabilir. Tansiyonunuz yükselebilir gerçekten :D Eksiklerini görmekten ziyade bence filmin artılarını değerlendirmek lazım. Kendi tarzında en iyi 10 içinde olduğunu düşünüyorum. Daha iyi puanı hakediyor kesinlikle .. 10/10
fikret-yuce
fikret-yuce

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en mükemmel korku-gerilim filmiydi. İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim.Mükemmel finali ni görünce 10 dk ka noluyoz modundan cıkamadım
bytholga
bytholga

30 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
değişik bi senaryo.. kısa ve oyuncu zayıflığı eksileri. İzlenme oranı 6/10
dilara-tuman26
dilara-tuman26

26 Nisan 2008 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en muhteşem filmlerden biri süper bi gerilim günlerce etkisinden kurtulamamıştım artık böyle kaliteli filmler bulmak zorlaştı günümüzde mutlaka izleyin derim iyi seyirler