dolunay1903
7 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Bilindik rehine filmlerinden biri daha..Bruce Willis artık tarz olarak birbirine çok benzeyen filmlerde oynamaya başladı ve bir hayranı olarak buda beni çok üzüyor..Sadece boş vaktiniz varsa kafanızı dağıtmak istiyorsanız ve Bruce Willis hayranıysanız izlenebilir..
ben bu filmi ızledım ve farklı tasdlar buldum wılısın oyunculugu harıka fılmınbaslangıcı olsun vurulan polısı almaya gıtme sahnesı olsun dıkız aynasından aılesını gormesı ve cırpınması gıbı ew ıcı sahnelerı bırazdaha ıyı olsaydı daha faarklı bır fılm olabılırdı ama yınede cokrahat sıkılmadan ızlenecek bır fılmm ızleyın
Film sürükleyiciydi baya, senaryo da iyiydi, değişik bir hikaye fakat sonunu beğenmedim. Cüney arkın filmleri gibi olmuş, biraz basit bir son, yani 3-5 silah ateşleniyor ve herşey halloluyor. Oldu bittiye getirilmiş bir son. (7/10)
bruce willis'ten yine 9 canlı bir kahraman polis filmi izledik. fena film değildi ben beğendim. filmin ismi "zor ölüm-4" olsa bruce'un ismide john mclane olsa olurmuş sanki bir tür zor ölüm izledik :) bu arada filmde polislerin bruce willis'e hitap ettiği isim biraz gülmeme neden oldu: "Şef Tali" :)
Çok güzel bir film.Sıradan rehine kurtarma filmeleriyle alakası bile yok.Senaryo çok orjinal ve kendine özgü.Ayrıca senarıst filmdeki DVD olayınıda çok güzel oluşturmuş ve çözmüş.Filmde tempo hiç düşmüyor,her anında geriliyorsun.Bu filmi daha da güzel ve seyredilir kılıyor.Ayrıca bu filmi izlemeyenler çok şey kaçırır bence.
bu filmdeki çocuklar sıradan yeni oyuncular diyil.bunların baya filmleri var.yan rolde.sıradanda olsa brus willse taş çıkartıcak derecede güzel oynamışlar.brus wils zaten belli.önemli olan diğerlerinin oyunculuğunu görmek.güzel bi film.çok ta abartı diyl.
emilio siri harika bir iş çıkarmış. bruce willis ise yaşına rağmen oldukça iyi. film çok iyi kurgulanmış ve izlerken hiç sıkılmadım. izlemenizi tavsiye ederim.
Bir yığın mantık hatası, oldukça zorlama senaryo ve Amerikan aksiyonlarının kitabına harfiyen uymasına rağmen aksiyonseverlerin baştan sona zevkle izleyebileceği bir film. Yani vaktiniz varsa, sinemeye da gitmek istiyorsanız gidin ama sıkı bir sinemaseverseniz ve aksiyon tutkunu değilseni pek de memnun kalmazsınız filmden. 6/10
Film bilindik bir rehine krızı ile başlıyor ama sonu umulmadık şekilde bitiyor. Dağa sırtını dayamış zenginlerin gücü ile hırsızlara karşı tedbir alınmış yüksek güvenlikli bir kale gibi bir ev.Ailesi ve işi arasında kalmış baba.Evin içindeki çekimler birebir çok hoş.Yangını içinden molotof kokteyli ile beraber çıkan çocuğun görüntü açısı mükemmel.
İzlenmeye değer bi Willis filmi daha. Filmde en kötüyü oynayan Ben Foster'ın performansı etkileyici, Willis'de yaşlandıkça aktörlüğünü konuşturmaya başlıyor. 7/10