Kır Zincirlerini
4,3

mcesh
mcesh

13 Eylül 2007 tarihinde eklendi
en iyi ve anlamlı dövüş filmlerinden.bir adamın kendini bulma çabası.
selcukyalcinla
selcukyalcinla

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Filmin bazı yerleri mantık dışı, o yüzden pek inandırıcı gelmedi bana. Luc Besson'dan daha gerçekçi bir senaryo beklerdim doğrusu.
Vakit geçirmek için izlenebilir. (10/6)
dijital-kalem
dijital-kalem

24 Mart 2009 tarihinde eklendi
İzlenebilecek kaliteli bir film. Jet Li harika oyunculuk sergilemiş gerçekten. Dövüş sahneleri ise çok gerçekçi geliyor insana. Aksiyon türünde olmasına rağmen temelde dram anlatılıyor bana göre. 10/8
cengaveraslan
cengaveraslan

16 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Jet Li ve Morgan Freeman bir arada heyt be.Senaryoda da Luc Besson’un adı varsa bu film keçmaz abi.
bladefatih
bladefatih

6 Mart 2006 tarihinde eklendi
film senaryosu baş rol oyuncusu ile kazanıyor aksiyon sahneleri tam luc bessona göre ayrıca minik kahraman jet li şanane seyri güzel
sevketkop
sevketkop

29 Mart 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi sinema sanatının iki ustasıda filme ayrı bir heyecan katmış izlemeye değer
cersav
cersav

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film izlenmeye değer. Aksiyon ve dram aynı anda çok başarılı bir şekilde işlenmiş. Jet Li nin en iyi performanslarından biri. Morgan Freeman bu filme ayrı bir tat katmış. Keyifle izleyebilirsiniz.
necro89
necro89

26 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Bu bence sadece aksiyon filmi değil.Gerilim hatta dram olarak da göz önüne alınabilir.Galiba jett li nin yer aldığı en projelerden biri kır zincirlerini....
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhtesem bi film...oyunculuklar super...senaryoya diyecek laf yok zaten...10 uzerinden 10 verdim bu filme...herkes izlemeli bence bu filmi...ozellikle jet lee nin oyunculugu muthis...
dark-elessar
dark-elessar

17 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Kır Zincirlerini aslında tamamen duygu sömürüsüne dayanıyor. Bir insanın ne kadar kötü bir şekilde eğitilerek, insanlığından çıkmasını anlatıyor. Jet Li'nin dövüş sahnelerini zilemek için 1 numaralı film, birazda aşkın serpiştirildiği film başarılı olsada mantıksal olarak bazı kayıpları filmin başarısını olumsuz yönde etkiliyor. Haftasonu için, efsanevi bir film dururken buna gitmek pek anlamlı gelmiyor ama bu hafta gidilmesi gereken 2 filmden 2.si...

iyi seyirler...
Kyr-Zincirlerini
Kyr-Zincirlerini

8 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ne denebilir ki;Her yönüyle mükemmel bir film. Benim izlediğim en harika filmlerdendi.Üye adımdan da belli olur zaten.jet li hayranlığım bu film ile başladı.klasik bir dövüş filminin çok ötesinde bir film.Yani izleyin işte pişman olmazsınız
filmdenanlar
filmdenanlar

22 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
jet li nin bence en iyi filmi.jet li filmlerinde genelde bol aksiyonun altında kalan duygusallık bu filmde ön plana çıkmayı başarmış.oldukça başarılı bir film.
vietnam88
vietnam88

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bir filmde jettli varsa o filmi gözü kapalı izlemek mümkün bence.eeee daha ne duruyorsunuz ozaman.hemen alıp izleyin
teknokurdu59
teknokurdu59

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film
frotolkien
frotolkien

17 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
jet lee den bu performans beklenemez, gerçekten harika bir oyunculuk diyebilirim ama bir adam varki (bob hoskins) her zaman oyunculuğunun hakkını vermiş bir insan. konu çok ilginç ve bir o kadarda güzel..sakın kaçırmayın derim.ve luc besson imzası filmin her karesinde buram buram fransa kokusuyla anlaşılıyor.. konu süper oyuncular süper... bu film izlenmezde hangisi izlenir....iyi seyirler...