Babil M.S.

monopoly
monopoly

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filim baştan sona aksiyon dolu,Vin Diesel hayranlarının kaçırmaması gereken türden.Senaryosu kimi zaman kopuk oluyor doğru,ama okadarınada katlanılır ,izleyin derim.
alba42
alba42

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Evde dvd tadına çerezlik bir film.Aksiyon sahneleri falan güzeldi ama senaryo yetersiz gibiydi.
kafkef6180
kafkef6180

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yorumları okuyorum acaba siz hangi filmi izlediniz ben bunu anlamadım bana sorarsanız film son derece güzeldi.
ahmetefe-elbas
ahmetefe-elbas

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Filme birşey diyemiceğim bağzı arkadaslarında belirttiği gibi biraz kopuk bir film ne oldugunu ne bittiğini anlamakda zorluk cekiyorsunuz bağzen..Ama Vin Dieselin oyunculuğu asla tartışılmaz bu filmde bunu daha iyi anladım...Sırf Vin Diesel için izlenecek bir film 10/7
korcane
korcane

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence buraya berbat falan yazılacak bir film degil.gayet iyi. konusu guzel ama anlaşılmaz :) aksiyon dolu bir vin diesel filmi.bence seyredin.
goknilaydin
goknilaydin

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle çok iyiydi. herkese tavsiye ederim
zinka84
zinka84

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir filmdi bütün aksiyon isteğimi doyurdu herkese tavsiye ederim..mutlaka izlenmesi gerekli vın diesel için söylenecek zaten birşey yok tek kelimeyle süper olmuş....
serkan-jeo
serkan-jeo

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Gayet kötü bir film. İlk yarıyı bitirebilirsenz ikinci yarıyı da izleyin ya da sadece ikinci yarıya gidin..
edalim55
edalim55

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi soluksuz içledim çok hoşuma gitti tabiki riddickin günlükleri kadar başarılı değildi ama güzeldi..tek sorun filmin sonu açıkta kaldı beklenmedik yerde bitti devamı varmış gibiii ya böyle bitmemeliydi yada devamı olan bi film daha çekilmeli yani..
cerenemektar-12eylul
cerenemektar-12eylul

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Fİlm gerçekten çok güzell. herkesin izlemesini tavsiye ediyorum Vin Desel de çok süperr:):):)
dilanay92
dilanay92

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bnce film süperdi...gayet başarılı bi filmdi..vin
dieselin performansıda çok iyiydi..
Ertan Can
Ertan Can

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vin Diesel için izlediğim bir filmdi. Filmdeki kıza da hayran kaldım. Rolüne çok iyi oturmuşlar. Yine Diesel den beklediğimiz gibi aksiyon sahneleri vardı. Ama beni en çok sıkan son bölümleri oldu. İzlemeye değer bir film.
urper
urper

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bir v.diesel hayranı olarak hayal kırıklığı diyorum ne sonunu bağlayabilmiş ne action sahneleri kurtarmış filmi, heleki güya bir bilim kurgu filmi alakası yok 10/4 izlemek isteyenlere evde dvd sini alın boş bir vakit bulup bol bol harcayın :)
tonyukuk
tonyukuk

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdi, ilk bölüm heyecanlıydı ama ikinci bölüm sıktı ve sonuçsuz gibiydi.Ama şurası gerçek ki kız süperdi :)
lastpeople
lastpeople

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film aksiyon dolu sürükleyici ve sizi bağlayan bir film olmuş ama sonu beklediğim gibi bitmedi sonu için birazz olmamış sanki daha güzel olabilirdi diye aklımdan geçirdiğim oldu sinema çıkışında....