Babil M.S.

RPDI
RPDI

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
burdaki olumsuz yorumları dikkate almayıp gittim ve iyiki de gitmişim.bence çok iyi bi filmdi.hiç sıkılmadan izleniyor.finalden pek bisey anlamadım ama aksiyon ve heyecan görmeye gittim ben.buna da fazlasıyla doydum.umarım 2. izlememde anlarım.7/10
mrs-durden
mrs-durden

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bazı mantık hataları olsa da beklentimin üstünde çıkan bir film aksiyon filmi için gayet güzel
bitecek1984
bitecek1984

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
kopuk bir film eminimki vın dıesel bile ne oynadıgını anlamamıştır bi gerçek varki oda güzel bir kız oldugu o kadar vın dıeselin oyunculugu bile kurtaramamış filmi gerçekten kopuk bir film
serafet-senoglu
serafet-senoglu

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır belediğim bi filmdi ama beklentilerimin altını bırak hiçbişey anlamadım..Dieselden böle bişey çıkacağını tahmin etmezdim..Harcadığım vakte yazık..4/10
batuer52
batuer52

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
o maygat hayatımda izlediim en süper filmdi diyebilirim çok manyak bişi gerçekten her an aksiyon akratksiyon kesinlikle gidin
2fast-2
2fast-2

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Burdaki yorumların hepsi düpedüz yalan. Film çok sıkı, baştan sona zewkle izleniyor. Vin Diesel rolünün hakkını fazlasıyla vermiş. 10/8
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vin Diesel den daha güzel film beklerdim. Film bana biraz uzak geldi.Film sevdirmio kendini...
Vin diesel hatrına film 7/10 aldı benden
samet1604
samet1604

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Burada yazan özetle benim izlediğim film arasında fark var acaba özeti yazanlar başka filmi izlediler toorop burada misyoner olarak anlatılmış ben filmde bir paralı asker olarak
izledim ayrıca götürdüğü kızı da rusyadan çine değilde kazakistandan amerikaya götürdü diye gördüm özeti yazan sorumlunun filmi tekrar izlemesini tavsiye ediyorum.İnsanları yanıltmayalım.
antiblack
antiblack

30 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten kötü bir film kurguyu ya çok iyi ayarlayamamışlar ya da izleyiciye anlatamamışlar.Harcadığım vakte ve verdiğim paraya yanarım.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
vin varsa sorun yok demekkir filmin konusu cok iyi gecisler ve sahneler super oyunculuk zaten soze gerek yok siddetle tavsiye ederim arsivlik yapim
ilsalaron
ilsalaron

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Vin Dieselin oynadığı tam da Vin Diesel uyacak bir film. Yani, hiç bir derinliği olmayan, sözde bilimkurgu ama ne anlatmak istediği de belli olmayan sadece vurdu kırdıya dayalı saçma sapan bir film. Vasatın altında.
dr-
dr-

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Aksiyonu taze bir film..Salonda izleyenlerin pür dikkatinden gerekli ilgiyi gördüğünü anlayabiliriz. 10/9
dincerkuruer
dincerkuruer

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
filmin açıklamasında sorun var.birincisi kızı çine değil,new yorka götürüyor.yakın geleceği tahmin etmek istemeyen arkadaslar ve ya ilgilenmeyen arkadaslar filmi sadece sonu için seyretmiş anlaşılan.satır aralarını okuyun arkadaslar.yakında kredili suları bulmaıcaz...
tehliqecem
tehliqecem

27 Eylül 2008 tarihinde eklendi
başı belli değil, sonu belli değil.. senaryosu hemen hemen yok gibi.. herşey oldu bittiye getirilmiş 5/10
kingozer
kingozer

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Vin dizeld beni hayal kırıklıgına uğrattı çektıği filmlerin arasından en kötü ve vasat film bu bence ne konusu bellı ne de başka birşey harcanan paralara yazık yanlız emeğe saygı :)