RPDI
3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
burdaki olumsuz yorumları dikkate almayıp gittim ve iyiki de gitmişim.bence çok iyi bi filmdi.hiç sıkılmadan izleniyor.finalden pek bisey anlamadım ama aksiyon ve heyecan görmeye gittim ben.buna da fazlasıyla doydum.umarım 2. izlememde anlarım.7/10
kopuk bir film eminimki vın dıesel bile ne oynadıgını anlamamıştır bi gerçek varki oda güzel bir kız oldugu o kadar vın dıeselin oyunculugu bile kurtaramamış filmi gerçekten kopuk bir film
Uzun zamandır belediğim bi filmdi ama beklentilerimin altını bırak hiçbişey anlamadım..Dieselden böle bişey çıkacağını tahmin etmezdim..Harcadığım vakte yazık..4/10
Burada yazan özetle benim izlediğim film arasında fark var acaba özeti yazanlar başka filmi izlediler toorop burada misyoner olarak anlatılmış ben filmde bir paralı asker olarak izledim ayrıca götürdüğü kızı da rusyadan çine değilde kazakistandan amerikaya götürdü diye gördüm özeti yazan sorumlunun filmi tekrar izlemesini tavsiye ediyorum.İnsanları yanıltmayalım.
Vin Dieselin oynadığı tam da Vin Diesel uyacak bir film. Yani, hiç bir derinliği olmayan, sözde bilimkurgu ama ne anlatmak istediği de belli olmayan sadece vurdu kırdıya dayalı saçma sapan bir film. Vasatın altında.
filmin açıklamasında sorun var.birincisi kızı çine değil,new yorka götürüyor.yakın geleceği tahmin etmek istemeyen arkadaslar ve ya ilgilenmeyen arkadaslar filmi sadece sonu için seyretmiş anlaşılan.satır aralarını okuyun arkadaslar.yakında kredili suları bulmaıcaz...
Vin dizeld beni hayal kırıklıgına uğrattı çektıği filmlerin arasından en kötü ve vasat film bu bence ne konusu bellı ne de başka birşey harcanan paralara yazık yanlız emeğe saygı :)