JeanClaudeVanDamme
1.209 değerlendirmeler
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mathieu Kassovitz atmosfer yaratmada başarılı ancak filmin kopuk,eksik ve kısa olması gibi bir sorunu var.Ekip filmi çekerken filme inanmamış gibi durduğu için yarattığı inandırıcılık sorunu da cabası.Vin Diesel gişe açısından bayağıdır sıkıntılıydı zaten.Bu da tuzu biberi oldu artık.Mecburen devam filmlerine sarıldı o da.
ortalama bi film bence.sıradan bi senaryosu var filmin ancak aksiyon sahneleri iyiydi..yalnız filmin sonlarına doğru biraz sıkıldım doğrusu(aksiyonun bittiği anlar)..ve son olarak vin dieseli filmin sonundaki gibi görmek çok komikti..beceremiyor duygusal rolleri:) 7/10
izlenmesse hiç bişi kaybedilmiyck türden bi film.boş zamanınız bolsa yada izliyceğeniz iyi bi filminiz yoksa izlenebilir.Mélanie Thierrynin mavi gözleri hatırına 106
filim baştan sona aksiyon dolu,Vin Diesel hayranlarının kaçırmaması gereken türden.Senaryosu kimi zaman kopuk oluyor doğru,ama okadarınada katlanılır ,izleyin derim.
burdaki olumsuz yorumları dikkate almayıp gittim ve iyiki de gitmişim.bence çok iyi bi filmdi.hiç sıkılmadan izleniyor.finalden pek bisey anlamadım ama aksiyon ve heyecan görmeye gittim ben.buna da fazlasıyla doydum.umarım 2. izlememde anlarım.7/10
Uzun zamandır belediğim bi filmdi ama beklentilerimin altını bırak hiçbişey anlamadım..Dieselden böle bişey çıkacağını tahmin etmezdim..Harcadığım vakte yazık..4/10
Konusu ilgi çekici görünsede oldukça saçma sahnelerden oluşuyor..Klasik Amerikan tipi aksiyonlardan .. Vin Diesel için bile izlenebilecek bir film değil ..10/5,5..