Babil M.S.

JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Mathieu Kassovitz atmosfer yaratmada başarılı ancak filmin kopuk,eksik ve kısa olması gibi bir sorunu var.Ekip filmi çekerken filme inanmamış gibi durduğu için yarattığı inandırıcılık sorunu da cabası.Vin Diesel gişe açısından bayağıdır sıkıntılıydı zaten.Bu da tuzu biberi oldu artık.Mecburen devam filmlerine sarıldı o da.
serhatisci61
serhatisci61

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ortalama bi film bence.sıradan bi senaryosu var filmin ancak aksiyon sahneleri iyiydi..yalnız filmin sonlarına doğru biraz sıkıldım doğrusu(aksiyonun bittiği anlar)..ve son olarak vin dieseli filmin sonundaki gibi görmek çok komikti..beceremiyor duygusal rolleri:) 7/10
dfincher-2
dfincher-2

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
izlenmesse hiç bişi kaybedilmiyck türden bi film.boş zamanınız bolsa yada izliyceğeniz iyi bi filminiz yoksa izlenebilir.Mélanie Thierrynin mavi gözleri hatırına 106
monopoly
monopoly

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filim baştan sona aksiyon dolu,Vin Diesel hayranlarının kaçırmaması gereken türden.Senaryosu kimi zaman kopuk oluyor doğru,ama okadarınada katlanılır ,izleyin derim.
alba42
alba42

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Evde dvd tadına çerezlik bir film.Aksiyon sahneleri falan güzeldi ama senaryo yetersiz gibiydi.
korcane
korcane

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence buraya berbat falan yazılacak bir film degil.gayet iyi. konusu guzel ama anlaşılmaz :) aksiyon dolu bir vin diesel filmi.bence seyredin.
tonyukuk
tonyukuk

4 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vasat bir filmdi, ilk bölüm heyecanlıydı ama ikinci bölüm sıktı ve sonuçsuz gibiydi.Ama şurası gerçek ki kız süperdi :)
RPDI
RPDI

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
burdaki olumsuz yorumları dikkate almayıp gittim ve iyiki de gitmişim.bence çok iyi bi filmdi.hiç sıkılmadan izleniyor.finalden pek bisey anlamadım ama aksiyon ve heyecan görmeye gittim ben.buna da fazlasıyla doydum.umarım 2. izlememde anlarım.7/10
mrs-durden
mrs-durden

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bazı mantık hataları olsa da beklentimin üstünde çıkan bir film aksiyon filmi için gayet güzel
serafet-senoglu
serafet-senoglu

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Uzun zamandır belediğim bi filmdi ama beklentilerimin altını bırak hiçbişey anlamadım..Dieselden böle bişey çıkacağını tahmin etmezdim..Harcadığım vakte yazık..4/10
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vin Diesel den daha güzel film beklerdim. Film bana biraz uzak geldi.Film sevdirmio kendini...
Vin diesel hatrına film 7/10 aldı benden
ill-key
ill-key

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Konusu ilgi çekici görünsede oldukça saçma sahnelerden oluşuyor..Klasik Amerikan tipi aksiyonlardan .. Vin Diesel için bile izlenebilecek bir film değil ..10/5,5..