Babil M.S.

zeysey
zeysey

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
vin diesel süper özellikle böle filimler için ...sonuç olrak güzel bir filmdi bence
rid-van
rid-van

17 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bnce film 10 uzerinden 8.sonu gusel olmamiş
canavar-berk
canavar-berk

15 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bence vın dıesel 10 numara aktor aksıyon fılmlerı ıcın kacmaz bır adam fılm gsl bır bılımkurgu nıtelıgınde bol aksıyon ıcerıor.gsl bı fılm tavsıye ederım
just-in-tuce
just-in-tuce

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi izlemek için vin diesel in başrolde olması yetti bnm için ama izledikten snra filminde ii olduğuna karr verdim hele aksiyon sahneleri gayet iyiydi tavsiye edilir.
MehmetB
MehmetB

12 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Bugün izledim gayet güzel bi film herşey güzel gidiyor adamlar 1-2 saat uğraşıp güzel bi film çıkarmışlar fakat son bi 5 dk anlamlı bişey yapıp sonunu getirememişler sonunu anlamak biraz zor ve bazı şeyler ortada kalıyor. Yinede izlemenizi öneririm gayet hoş bir film
aragorn-1985
aragorn-1985

11 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gecenin 3.30 unda kalktım ve filmi seyrettim. valla rüyama kadar girdi dayanamadım... notum belli 8/10
BeckhaM-2
BeckhaM-2

8 Ekim 2008 tarihinde eklendi
FiLm gayet aksiyon doLu 1 biLimkurgu.Vin DieseLin oyuncuLuğu herzamanki gibi çok iyi. Bence senaryoda kopukLuk oLmasının sebebi fiLmin devam fiLmi çıkacağı için.FiLmin sonu izLeyiciyi tam oLarak tatmin etmiyor soru işaretLeri bırakıyor.
ali-kahvecix
ali-kahvecix

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmdi. film çok sürükleyici. izlerken hiç sıkılmıyosunuz. filmin mekanlarıda çok güzel. sırbistan ve rusyada geçen sahneler gerçekten çok güzel olmuş. izleyecek film bulamadığımız bu günlerde izlenecek ender filmlerden bitanesi.
zinka84
zinka84

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
gerçekten süper bir filmdi bütün aksiyon isteğimi doyurdu herkese tavsiye ederim..mutlaka izlenmesi gerekli vın diesel için söylenecek zaten birşey yok tek kelimeyle süper olmuş....
edalim55
edalim55

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
filmi soluksuz içledim çok hoşuma gitti tabiki riddickin günlükleri kadar başarılı değildi ama güzeldi..tek sorun filmin sonu açıkta kaldı beklenmedik yerde bitti devamı varmış gibiii ya böyle bitmemeliydi yada devamı olan bi film daha çekilmeli yani..
Ertan Can
Ertan Can

5 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Vin Diesel için izlediğim bir filmdi. Filmdeki kıza da hayran kaldım. Rolüne çok iyi oturmuşlar. Yine Diesel den beklediğimiz gibi aksiyon sahneleri vardı. Ama beni en çok sıkan son bölümleri oldu. İzlemeye değer bir film.
lastpeople
lastpeople

3 Ekim 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film aksiyon dolu sürükleyici ve sizi bağlayan bir film olmuş ama sonu beklediğim gibi bitmedi sonu için birazz olmamış sanki daha güzel olabilirdi diye aklımdan geçirdiğim oldu sinema çıkışında....
batuer52
batuer52

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
o maygat hayatımda izlediim en süper filmdi diyebilirim çok manyak bişi gerçekten her an aksiyon akratksiyon kesinlikle gidin
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Ekim 2011 tarihinde eklendi
vin varsa sorun yok demekkir filmin konusu cok iyi gecisler ve sahneler super oyunculuk zaten soze gerek yok siddetle tavsiye ederim arsivlik yapim
dr-
dr-

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Aksiyonu taze bir film..Salonda izleyenlerin pür dikkatinden gerekli ilgiyi gördüğünü anlayabiliriz. 10/9