filim güzeldi,aksiyon sahneleri tatmin ediciydi ve sürükleyiciydi.merak uyandıran farklı bi konusu verdi.gelecekteki doğu ve batının ne hale geldiği konusunda güzen bir tahminde bulunulmuş.
amimasyon tadında bir roket (o nasıl bir yoket hala çözemedim) ve kurşunlar. raharsız edici yüzler(cildin altından resmen ışık fışkırıyor) zaten bu gelecekte geçen tüm filmlerde öyle(BZK:ultraviyolet) ve anlamsız bir son.
çok süper bir filmdi.zaten vin diesel war bi kere yani... özgün bi senaryosu war ve sahneleri bazı yerlerde çarpıcı.. etkileyici bi film. tavsiye ederim..
Baştan sona aksiyon ve gerilim dolu güzel bir film ama film sonunda çok soru işareti bırakıyor buna rağmen izlene bilecek sürükleyici bir film (vin dıesel olsun o kadar )
son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmdi. film çok sürükleyici. izlerken hiç sıkılmıyosunuz. filmin mekanlarıda çok güzel. sırbistan ve rusyada geçen sahneler gerçekten çok güzel olmuş. izleyecek film bulamadığımız bu günlerde izlenecek ender filmlerden bitanesi.
FiLm gayet aksiyon doLu 1 biLimkurgu.Vin DieseLin oyuncuLuğu herzamanki gibi çok iyi. Bence senaryoda kopukLuk oLmasının sebebi fiLmin devam fiLmi çıkacağı için.FiLmin sonu izLeyiciyi tam oLarak tatmin etmiyor soru işaretLeri bırakıyor.
Bugün izledim gayet güzel bi film herşey güzel gidiyor adamlar 1-2 saat uğraşıp güzel bi film çıkarmışlar fakat son bi 5 dk anlamlı bişey yapıp sonunu getirememişler sonunu anlamak biraz zor ve bazı şeyler ortada kalıyor. Yinede izlemenizi öneririm gayet hoş bir film