Mathieu Kassovitz atmosfer yaratmada başarılı ancak filmin kopuk,eksik ve kısa olması gibi bir sorunu var.Ekip filmi çekerken filme inanmamış gibi durduğu için yarattığı inandırıcılık sorunu da cabası.Vin Diesel gişe açısından bayağıdır sıkıntılıydı zaten.Bu da tuzu biberi oldu artık.Mecburen devam filmlerine sarıldı o da.
Yönetmen bile kendi filmini begenmemişken bu abartılı puan cok bu filme.Özensiz bir senaryo neyin niye oldugu belli degil.Son umut u tavsiye ederim bu türü sevenler için
amimasyon tadında bir roket (o nasıl bir yoket hala çözemedim) ve kurşunlar. raharsız edici yüzler(cildin altından resmen ışık fışkırıyor) zaten bu gelecekte geçen tüm filmlerde öyle(BZK:ultraviyolet) ve anlamsız bir son.
Benzerleri pek çok kez çekilmiş bir film.Nerdeyse eski benzerlerinin yeniden çevrimi olacakmış.Bu filmlere örnek olarak Cyborg-J.C.V.Damme ve Son Umut-C.Owen verilebilir.Bence bu benzerlerinin gölgesinde kalmış,ezik bir film.Aksiyon arasanız yok, sanatsal derinlik yok senaryo sıradan,oyunculuklar berbat..Kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşündüğüm film Vin Diesel için bile katlanılamayacak kadar kötü.Uzak durun
Vin Dieselin oynadığı tam da Vin Diesel uyacak bir film. Yani, hiç bir derinliği olmayan, sözde bilimkurgu ama ne anlatmak istediği de belli olmayan sadece vurdu kırdıya dayalı saçma sapan bir film. Vasatın altında.
Ne oluyor, kim kimdir, hangi zamandayız... Velhasıl olmamış maalesef. Görsel olarak birkaç sahne dışında film traş. Yani izlenmese de kaybedilecek bişisi olmayan bir film. Kurgu ve senaryosu son derece zayıf.
filim baştan sona aksiyon dolu,Vin Diesel hayranlarının kaçırmaması gereken türden.Senaryosu kimi zaman kopuk oluyor doğru,ama okadarınada katlanılır ,izleyin derim.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.