Kral Arthur

snowman72
snowman72

8 Ekim 2004 tarihinde eklendi
fragmanını beğendiğim bir film.
cengizcuci
cengizcuci

5 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
bende bu filmi izledim arturu troy filmi gibi mistik biir havadan uzak mantıga dayalı bir film olarak degiştirmişler başka bir şey yok filmde bir konu yok hadi savaşalım denmiş ama bir başı bir de sonu olmalı demişler ve biraz kafa yorduktan sonra uyanıgın biri diger senaryolardan kopya çekmiş ve alsana film demişler aksiyon iyi film kendisini izletiyor ama artık klişeleşmiş şeylerden vazgeçilmeli

nedense hep diri yanlız kalıyor ve sonra digerleri yardıma geliyor ve hep en isteksiz olan ölüyor filmin sonun biraz duygu tamam
sari_23
sari_23

19 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
araya bi kaç tane tanınmış oyuncu serpiştirselerdi bari de hiç deilse gişeyi garantiye alırlardı eheheh
watcher-2
watcher-2

2 Temmuz 2004 tarihinde eklendi
genç oyuncular ve kaliteli bir yönetmen ile çalışmış.ve ortaya kaliteli bir çıkıyor.bakın çıkıyor diyorum çünkü yapımcı bad boys 1 ve 2,armageddon,karayip korsanları gibi bir çok kaliteli ve gişe yapmış filmin yapımını üstlenmiş bir kişi dikkat edin bu adamın yapımcısı olduğu film mutlaka başarılıdır.çünkü bu kaçınılmazdır.iyi seyirler.
LothaR
LothaR

23 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Ben gerçi Avalon'un Sisleri'ne hayranım. Ama değişik bir bakış açısıda çok güzel olabilir. Merakla bekliyorum.
ozanhamdi
ozanhamdi

11 Mayıs 2004 tarihinde eklendi
Fragmanını beğendim. Umarım film de güzel olur. daha önce İrlanda filmi izlememiştim. Biraz sıcakkanlı bi film olsa, fragmanı öyle de...
burak-thecrow
burak-thecrow