bencede çok güzel bir savaş filmiydi,arkadaşa katılıyorum buz kırılma sahnesi gerçekten çok hoştu,olumsuz yorumlara aldanmayın ve izleyin görün derim 10/8,5
bu flimme nie bu kadar az puan verildi bilmiyorum bence her sahnesi sürekleyici vede heyacanlıydı gerçekten mükemmel bi flim olmuş zamanınız boşa gitmeyecektir emin olun 10/10
Harika bir film bence. Müzikler ve kurgu tam yerindeydi. Bizler neden böyle kendi tarihimizle ilgili filmler çekemiyoruz? Artık ülkemizde bu tür filmleri finanse edebilecek çok paralı şirketlerde var!!
Bence KardeşLik ArkadasLık kavramını çok iyi benimsettiren bir fiLm savaş yanında dostLuğu ön pLana cıkaran ve insanin tuyLerini diken diken eden 1 fiLm mutLaka kendinizi yerine koyup isLenmesi gereken 1 fiLm.
Arkadaşlar öncelikle yorum yapılırken filmin içinde geçen bir şeyden bahsedecekseniz başına bir 'spoiler' yazın ki filmi seyredecekler filmde olan şeyleri izlemeden öğrenmesinler. Filme gelince bence film çok güzeldi ki benim favori filmlerimden birisidir. Zaten yapımcısı da Jerry Bruckheimer’dır. Bu adam ne zaman kötü bir işe imza atmış ki. Unutmayın ki hollywood filmlerinde istisnalar dışında yapımcılar yönetmenlerden daha önemlidir. Film çok gerçekçi bir film olmuştu. Clive Owen Kral Arthur rolüne çok yakışmış. Ayrıca eğer fırsatınız varsa bu filmi kesinlikle DVD’den seyredin. Filme alternatif son koymuşlar ki alternatif son çok daha güzel olmuş.
Karanlık çağlarda erdemli olmayı seçmiş ya da öyle doğmuş kral arthur ve adamlarının hikayesi. Hepsinin basit bir isteği vardır; eve gitmek,huzurlu bir ortamda yaşamak... Ama savaş bir türlü peşlerini bırakmaz.