Hrundi V. Bakshi, Hollywood’da başarılı olamamış sakar bir aktördür. Hint asıllı Bakshi, son oyunculuk denemesinde film setini hava uçurunca kovulur ve işsiz kalır. Bir yanlışlık sonucu, ünlü bir Hollywood yapımcısının evindeki jet sosyete partisine davet edilen Bakshi, unutulmaz bir partiye sebep olacaktır.
Peter Sellers’ın canlandırdığı Bakshi karakteri, Blake Edwards’ın yazıp yönettiği filmle unutulmaz hatıralar bırakıyor izleyicide. İkilinin belki de en komik filmi sayılabilecek Parti, 100 dakikalık bir kahkaha tufanı vaadediyor.
Şimdiye dek izlediğim en saf, en renkli, en absürd komedilerden.Peter Sellers muhteşem, kaçırmayın, düzenli şekilde izleyip gülün.
MojoRising
Takip Et!
Takipçi
380 Eleştirisini Oku
3,5
3 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Peter sellers’ı daha önceden hiç tanımayan birisi bu filmi izlese adamı gerçek bir Hintli zanneder.Slap-stick komedi tarzını pek sevmememe rağmen bu film bunun en güzel örneklerinden biri.Kesinlikle izlenmeli.Bir yerde Cem Yılmaz’ın da en sevdiği film olduğunu okumuştum.
emrahsahin98
Takip Et!
Takipçi
104 Eleştirisini Oku
3,5
19 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Yanlışlıkla zenginlerin bulunduğu bir partiye davet edilen hintli oyuncunun sakarlıkları ile partiyi birbirine katmasını anlatan film kültür farklılıkları ve uyumsuzlukları üzerine hoş bir komedi.Peter Sellers'ın kullandığı aksan gerçekten hintli olduğunu sanmanıza neden olabilir.
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.