Fifm tamamen fiyasko. Filmdeki oyuncuların tamamı Bruce Willis i öldürmemek için ellerinden geleni yapmışlar. Öyle bi abartmışlar ki nokta atışı yapabilen bir F-35 le 50m den römorklu bir tırı vuramıyorlar.Gerisini siz düşünün. Bu filmi izlemektense Reha Muhtar Ana Haber Bültenini izlemeyi tercih ederim.
"amerikanın internet denen mevhuma olan HAKlı korkusunun hat savhalara geldiğini göstermek için çekilmiş" dedirtecek bir film. ayrıca amerikan gizli örgütünün de teknoloji yoksunu olduğunun altını kalın bir çizgiyle belirtiyor. filmde geçen diğer şeyler bir felsefeden çok abartılı bir macera aslında. 10 üzerinden 9...
Film adı üstüne "zor ölüm"ü anlatıyor diyebilirim.Bruce Wills adeta filmde ölümsüz gibi. Çok güzel bir film.Ayrıca gelecekte bilgisayarların herşeyi elegeçirebileceğinin de binevi göstergesi..
fragmandan anlaşıldığı gibi imkansız,abartılı action sahneler var filmde.inşallah seneryo güzeldir.yoksa sadece aksiyon için film izlemek beni sarmıyo.
bu filmdeki abartı ve saçmalıklar "hepsini vur" filminden daha fazla...ama o filmin puanı 7,4 bu filmin 8,7... bu fark sanırım bruce willis'ten kaynaklanıyor.yoksa mantıklı bir açıklamasını bulamadım ben.hele o jetin tırı kovalama sahnesini gözünüzün önüne tekrar getirin.bu sadece "bu kadar da olmaz" dedirten bir çok sahneden bir tanesi. ama aksiyon severseniz ve bruce willis hayranıysanız bütün bunları görmezden gelebilirsiniz tabi :)) benim puanım da 9/10