puresoul-2
30 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Aslına bakarsanız senaryo bilindik ama aksiyon için aynısını sölemek sanırım biraz haksızlık olur.Hele istasyon sahnesi arabayla helikopteri düşürmesi her ne kadar fizik kuralarrına aykırı olsa da mükemmeldi bence.Ayrıca sanal terörizm dedikleri olguyu da güzel işlemişler.Onun dışında Bruce Willis mükemmel oynamış hafif psikopat polis rolü ona gerçekten çok yakışıyor.Komedi ve aksiyonun birleştiği tam seyirlik bir film bence gidenler hiç bir şey kaybetmez mutlaka izleyin bence
DieHardın teri başkadır ya. Süper senaryoları güzel efektleri ve yerinde esprileriyle bence piyasanın en iyi aksiyon filmleriydi. Gelsin yine izlerim yani asla baymaz!..
aksiyon sahneleri çok fazlaydı keşke çok çok fazla da abartmasalardı. ancak genel olarak çok başarılıydı. devamı çekilen filmlerde alışık olduğumuz ticari kaygıdan eser yoktu. mükemmel bir senaryo kullanılmış ve zor ölüm serisini tüketecek değil aksine güzelleştirecek bir film çıkarmışlar. senaryodaki yaratıcılık sebebiyle 8 verdim.
zor ölüm serisini sıraya koymak gerekirse benim için şöyle olur : 4,3,1,2
Görevimiz tehlike 3 ten beri seyrettiğim en iyi aksiyon filmiydi . Aslında seyrettiğim en iyi aksiyon filmiydi Bu serinin 3 . filmindeki durmayan aksiyon aynen devam ediyor ve Yaşlı Bruce adeta taklitçisi Jason Statom a ' Ufaklık al aksiyon böyle olur ' der gibiydi katil komşum serisinde kendini izledikten sonra bu aksiyon için varını yoğunu ortaya koyacağını düşünmüş olmalı öyle sahneler varki aksiyon filmlerinde ilk kez yapılmış ve taklitleri gelicektir. Bu filme gitmeyenlere sadece üzülürüm çünkü o bilet parasını çatır çatır çatır yarım saatte size geri ödüyor ve devamı ise sizim karınız . Muhteşemdi :)
Sonlara doğru transformersı andırmaya başlıyo. bi dönüşmedikleri kaldı araçların. fazla abartmışlar ne diyelim film sonuçta görsel efektler gayet güzeldi.
Ben diyoum ki filmde ne britney ne de liv tyler oynasın. Yane filmde hiç bi dişi oynamasın. Biz gidelim macera seyredelim. Bruce'u seyredelim flm. Ama Samuel L. Jackson'un oynamasını isterdim. Süper bi ikili oluyorlar!!!
hayal etmeyi seviyorsanız ve kahramanların asla ölmeyeceği ütopik bir dünya ise hayaliniz işte tam size göre bi film!!bruce willis'ın bi filmi vardı ''ölümsüz''diye izleyenler bilir adam bir türlü ölmüyordu işte o adam zor ölüm'e transfer olmuş ve hala ölmüyor;)) hakkını yememek lazım çok sürükleyiciydi, aksiyon sahneleri oldukça güzeldi(bazıları imkansız boyutunda bile olsalar)eğerr ''amannnn!azcıkda mantığı ve gerçekleri bi kenara bırakalım,zaman düşünme değil seyir zamanı''ruh halinde iseniz zevkle izleyeceğiniz bir film,ilgililere duyrulur..
filmi yeni izledim ve hemen yorum yazma gereği duydum . aksiyonla akıl dolu oyunların teknolojiyle birleşmesi sonucu ortaya çıkan bir görsel şölen . Vay be dedirtecek türden yıkım sahneleri . güvenlik duvarlarının nasıl bir Enter ile yıkılması . Bruce Willis yine iyi bir iş çıkarmış
Vahşet vahşet Dehşet bir film.Mantığınızı bir kenara koyun bu filme illede gidin.Çok eğleneceksiniz.Aksiyonun sınırlarını zorluyan heyecanın doruklarına vuran alışılagelmiş bir die hard filmi daha ve tabiki bunlar olmasa dahi Bruce Willis için izlenecek bir film her nekadar aksiyon sahnelerinde neredeyse bostonuyla oynayacak hale gelsede :) yinede Bruce Willis .. ne helikopter ne F-35 jet baş edebiliyor ölümsüz kahramanla
jessica simpson mcclanenin kızını oynucakmış konuda şu john abimiz kızıyla tatildeyken terörist bir saldırının ortasında bulacaklar kendilerini sonrası malum bruce willis show