Zor Ölüm 4.0
4,3

ocakli79
ocakli79

15 Ekim 2007 tarihinde eklendi
ses ve görsel efektler mükemmel olmuş. bence harika bir film. herkese tavsiye ederim.
barissaglam
barissaglam

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
(Karayip korsanları filminin fanları darılmasın-bende karayip korsanlarını seviyorum-)Arkadaşlar sizcede sinemada pop bir kültür oluşmaya başlamadımı?sadece bu film için konuşmuyorum ama artık filme göre seyirciden çok seyirciye göre filmler çekilmeye başladı die hard 4 ya da karayip korsanları bunlardan sadece bazıları yani boyle filmler her ne kadar yuksek puan alsada bence hepsinin boş birer film makarasından farkı yok yani bu filmler artık hakettiği puanı almalı koca bir 0 (oyuncular değil filmler göz önünde tutulmuştur)
yakuze
yakuze

19 Haziran 2009 tarihinde eklendi
serinin diğer filmleri kadar kaliteli olmuş izlemeye değer
bijankarim
bijankarim

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
film türünün en iyi örneklerinden biri.Film saçma olara nitelendşreceğimiz hiç ölmeyen adam var ama filmi eğlenmek için izliyoruz.Niye filmin eğlediğimiz çok hoşumuza gittiği anları hatırlamıyoruz da filmden kendimizi zorlayarak kötü bir şey çıkartmaya çalışıyoruzki!Tadını çıkarın! 10/9
berk-ucbucuk81
berk-ucbucuk81

6 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok süper bir aksiyon filmi. McClane'in geri dönmesi gerçekten iyi oldu. Zor Ölüm serisini hep takip etmişimdir zaten.Son zamanlardaki en iyi film.
ve-lii
ve-lii

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bence güzel film fakat bazı sahneleri çok fazla abartılmış.Fazla uçmuşlar gibi geldi bana.Saygılarımı sunar iyi seyirler dilerim.
Zafer Sarac
Zafer Sarac

2 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gerçekten serin en hareketli filmi aksiyon temposu çok yuksek her ne kadarda konusu biraz sacma gelsede sahneler yonunden değerlendirirsek harika olmuştu hayatımda izlediğim en iyi kaz sahnelerini filmde gördüm ve bruce wills imaj değişmiş ama ölümsüzlük adeta ruhuna gark olmuş performansı son derece iyidi çoluk çocuğa karışması bence onun için handikap olmaktan uzak :)aksiyon severler kacirmasin bence
tutkunum41
tutkunum41

26 Eylül 2008 tarihinde eklendi
aksiyon ve heyecan bu filmde uzun lafa gerek yok süperrrr..
erenov
erenov

3 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Filmde insanın yok artık dediği çok fazla sahne var ama bence aksiyon sahneleri açısından muhteşem bir film aksiyon durmuyor. çok guzel bi felaket senaryosu konu olarak karşımızda ve Bruce Willis kendi serisinde çok her zamanki gibi çok iyi görülmesei gerekn bi film..
koala70
koala70

11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Geçenlerde vizyona giren zor ölüm dört filmi,bence diğer yapımlarından pek bir eksiği yoktu.Yine heyecan,macera,aksiyon ve adrenalin vardı.Yine Bruce Willse harika performansıysa göz dolduruyordu.Her bölümü diğerinden daha güzel olan zor ölümün son serisi,her ne kadar insanın duygularına hüküm edemese de göze hoş gelen sahneleri ve üstün aksiyon performansıyla güzel bir yapım olmuş.10/8
yilmazmurt
yilmazmurt

5 Eylül 2003 tarihinde eklendi
büyüten sensin arkadaş.ben kim seye hakaret etmiyorum. herkese hakkettiği sözleri söylüyorum.Bu da sana son mesajım. Bu kadar çok kızcağını bilseydim uzatmazdım.
clubber80
clubber80

10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence cehennem silahi serisinden 5 kat daha güzel ve kaliteli ama 12 sene önceki zor ölüm 3 den iyi degildi,ve bu filimde 1 sahneye bittim tuneldekı bolumde araba başlarinin ucundan kıl payı sıyırıp gidiyodu ya gercekten muthişti
denizxsahin
denizxsahin

26 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Ben ençok zor ölüm serisinin 3. sünü seviyorum.1-2 side mükemmeldi .Ya kardeşim budakadar abartı olmasına rağmen ben bu 4 de bayıldım.Mükemmeldi.Tamam bu diğerlerine oranla daha çok aksiyonlu ama film baştan sona durmayan bir tempoda devam ediyor.Bunun 5 de 6 sıda çekilir mükemmeldi
uluzeus23
uluzeus23

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
kurgu ve sahneler çok abartılmış.film resmen tarzı extreme action olmuş!bruce amca karizma tabi yine ama diğer serilerdeki gibi sıcak gelmedi ama.biraz tutuk donuk gibiydi.pek diyalog sahnesi yok zaten filmde.açıkçası film ne çok iyi ne de çok kötü.ama izlenmeli tabi.
Fatih Kocaer
Fatih Kocaer

18 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
yılın en iyi aksiyon filmi yaslı kurt usta aktor b.willis daha olmedım dedi aksiyonun kralını cekerim izlersiniz dedi ve izledik ben asırı begendim sen en iyisisin bruce iyi ki varsın
saygılar e-ben