Zor Ölüm 4.0
4,3

hdyma
hdyma

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
absürd komedi tarzında yerli yapımlarla yarışır.. mantık hataları ve hayatımda görebileceğim en saçma aksiyon sahneleriyle dolu bir film.. bruce willisin tripli yapısıda film boyunca sürmesi filmi daha katlanılmaz yaptı..
bahadirakdeniz99
bahadirakdeniz99

25 Mart 2009 tarihinde eklendi
(10 / 6.9)

Gereğinden fazla puan almış. 2. klasman filmi. Bu Holywoodun hackerlara ve bu hack olayına zaafı var. Kurtlar Vadisi dizisi gibi filmin konsepti "sıfır". Zaten aksiyon filmlerinde en eksik olan kıstas "konsept" oluyor. Tıpkı; Wanted, Vantage Point, 007 ve Mission Impossible serilerinde de olduğu gibi.
ceroximo
ceroximo

8 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Film bence, ne yazık ki baştan sona saçmalık, ama ben bu saçmalıklara takılmam, aksiyon der geçerim diyorsanız buyrun seyredin, keyif alın, ben ne yazık ki alamadım. Filmin daha başından bir örnek vereyim
------------------
2-3 hacker gösteriyorlar, aman da cin gibi çocuklar maşallah, hiçbirinin de onca saat bilgisayar başında oturmaktan oraları buraları yağ bağlamamış, fıstık gibiler yavrucuklar. Pc başına oturuyolar, bilgisayar ekranında enteresan bir kayma tespit ediliyor, bizim masum yavrucuklar da ''aa ne oldu yahu dur bi ctrl-alt-del yapayım da çözeyim sorunu diyorlar . Delete ye basmaları ile bilgisayarın içindeki bomba booommmm patlayıveriyor.
Sorular-Öneriler:
-Bu hacker milleti az biraz zeki, sen o pc nin içine*yanına her nereye ise o c-4'ü nassıl sokuşturdun da bu veletler farketmedi.
-Her problemin çözümü ctrl-alt-del 'midir. Neden bomba tetikleyicisini delete'ye koydun? Mouse nin sol tıkına koysan işini daha bir garantiye almış olmaz mıydın.
-Kafalarına susturuculu bir tabancayla sıkıversen daha etkili ve kısa bir çözüm olmaz mıydı?????
frizell
frizell

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Dünyayı Kurtaran Adam bile mantıklı kalır bu filmin yanında. Çok saçma çok abartı. "Ben ölürsem orduyu yollayın" gibi bi replik var filmde. Özetlemek için yeterli oldu sanırım.