6OK
11 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Mak Kileyn’in dönüşü beklenildiği gibi oldu! :) Önceki filmlere baktığınızda başka birşey beklenilemezdi. Yani tek başına tüm çeteyi çökertmek onca kovalamaca, çarpışma, uçma, kaçmaya rağmen. Filmin genel konusuna dikkatlice bakılacak olursa şunu görürsünüz; Die Hard 3’un bire bir aynısı. Orada tek başına merkez altınlarını çalmak için tüm emniyeti başka yönden oyalayan ama amcına ulaşmayan adam, burada da yine aynı şekilde emniyet birimlerini oyalayan ve internet üzerinden para çalan adam! Olsun Mek Kleyini izlemek zevkliydi ama ah birde o helikopteri patlatma ve uçağın üzerine atlayıp kaçma sahneleri olmasaydı! :)))
ya şu filme britney i justin i falan sokmasınlar rezil edecekler bütün filmi yüzde yüz bruce willis diyorum bu film için ama yanına son filmde samuel l. jackson ı koydukları gibi güçlü bir oyuncuyu koysalar pek fena olmaz ya da karizmatik bir kötü adam
Aksiyon + ince bir zeka ürünü olan serinin devamı da öyle olmalı, mirasına sahip çıkmalı! Özellikle 3. film devam filmlerinden beklemediğim kadar iyiydi. Samuel L. Jackson ve Jeremy Irons çok başarılıydı. Yeni kadro da öncekileri aratmamalı. Tabi Willis de belli bir yaşa gelmeden film çekilse iyi olur, yoksa Arnold gibi bira komik duruma düşebilir.
Çok fazla abartı var. yuh artık bu kadar da olmaz dedirten cinsten. Tamam teknolojiniz iyi efektleriniz de iyi de, bu kadarı da saçmalık dedirtti bana. Koca helikopteri düşürüyor adam arabayla ve bir jet bir tırı vuramıyor, vurmasını da geçtim hiçbir şey olmazmış gibi koca otoyolu bombardıman ediyor.Çok saçma.
bu tempoyu bruce willis kaldırır mı bilinmez ama diğer filmlerdeki aksiyon başarısı vede izleyiciyi tatmin edebilen bi film yapılırsa bu filmde baya bi tutar bana kalırsa...???
film güzeldi bruce willisin performansıda yaşına göre iyiydi ama imaj olarak aktör kel olsada olan saçları ve kirli sakalını biraz uzatsaydı eski mclanea daha benzerdi çünkü diğer filmlerindede zorunlu olarak aynı imajı kullanıyor ayrıca kızını keşke filme dahil etmeselerdi babasını umursamayan pekde sevmeyen biri olmuş ben filmi izlerken adam okadar macera yaşadı ölümle kaç kere burun buruna geldi kaç kişiyi kurtardı ama hepsi boşunaymış kızına bile sözü geçmiyo önemsenmiyo diye düşündüm belki bazıları için bu önemsiz bi ayrıntıdır ama bence 4 serilik filmin sonunda kızıyla ilişkisini böyle görmek istemezdim