Ocean’s 12
3,8

TEK T
TEK T

29 Ekim 2021 tarihinde eklendi
Brad Pitt'in kusursuz performansı ve karizması için bile izlenebilen bir film. Çok keyifli, yer yer güldüren, hafif aksiyonlu( aksiyonu müzikler sağlıyor) eğlenceli bir film.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Lazer sahnesi ve şahane 'Thea Ala Manthe' tınısı...
neehot
neehot

14 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
oyuncular yeter be xD
gulerbektas
gulerbektas

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
o kadar cok guldum kı ızlerken yazarken bile gülüyorum. Cok ince espiriler var filmde belki bu yüzden pek beğenilmedi ama acayip komikti. HEle ki sonu . TAkdir ediyorum boyle başarılı işler yapanları...
the-end-2
the-end-2

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper,süper,süper...
siircell
siircell

16 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Devam filmlerinin türlerine, senaryolarına, aktör ve aktris kadronun değişip değişmediğine hiç bakılmaksızın hepsinin aynı kefeye konulmasını, acımasızlık ve eleştiriden yoksunluk olarak değerlendiriyorum. Eleştiri konusunda tek bildiğimiz şey "Ben beğenmedim" Ocean's Twelve'inki kadar komplike bir senaryoyu, deneyimli ve hayranlık uyandırıcı bir kadroyu, bir o kadar güzel müziklerle bezeli olarak bulup ta "Şu kısmı eksik olmuş" demek yerine, sadece "Ben beğenmedim" diyenleri kınıyorum çünkü bu bir eleştiri bile değil... 1-2 ufak ama mazur görülebilir eksiği dışında izlenebilecek en heyecanlı filmlerin başını çekiyor. İzlemeyen kaldıysa, böyle bir kadroyla çekilen bu filmin kalitesinden şüpheniz olmasın :)
iremma-gs
iremma-gs

8 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Tamam belki ilk film kadar güzel değildi ama bence bu filmi bu kadar eleştirmek yersiz zaten bnce hiç bi zaman bu tarz filmlerde dewamfilmi ilk filmin yerini tutamaz bi kere ilk filmden sonra insanın beklentileri artıyo eminim ocean's eleven'dan önce bu film gelseydi çok daha sewilirdi.Her neyse bence yine de büyük bi zewkle seyredilebilecek sürükleyici müthiş yıldızlarla dolu bir film!!!
rustyryan-2
rustyryan-2

12 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
Bu kadar iyi bir kadroyla daha iyi bir film yapılabilirdi.Soderbergh'den daha iyi bir film beklerdim.İlk filmin eline su dökemez....
burcutek386
burcutek386

5 Şubat 2005 tarihinde eklendi
ilk başta biraz karışık geliyor ama sonradan olay çözülüyor Brad Pitt veGeorge Clooney o kadar harika rol yapmışlar ki bi an bunun bir film olduğunu unutuyor insan rusty e hayran ım
iyomi
iyomi

4 Şubat 2005 tarihinde eklendi
Bu arada ilk filmde yeni yetmeler falan konu alınmıştı.Bu filmde de aynı konu işlenmiş.Rusty'nin evinde oturan çocuk Topher Grace = (Yeniden Yetmişler Eric)
sickcaffali
sickcaffali

31 Ocak 2005 tarihinde eklendi
abuk sabuk turk filmlerinden sonra ilk kaliteli yabanci film.turk filmi izlettirmek için sinemaseverlere bu kadar aci cektirmek caiz deildir.
hylel-ween
hylel-ween

6 Ocak 2005 tarihinde eklendi
Bence bu da 1. filmi gibi çok güzel.Hele Catherine Zeta Jones'in gelmesiyle de bir kıskançlık ,komiklik yaratılmış.Bence bu da en az 1.'si kadar güzel.
safari19051980
safari19051980