engngrmz
25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu filmi beğenen hatta 10-10 veren arkadaşlara önerim 2000 yılında vizyona giren "Gizli Gerçek - What Lies Beneath" (Harrison Ford , Michelle Pfeiffer , Diana Scarwid , James Remar)filmini izlemeleri... O filmi izledikten sonra bi film bu kadar mı kopya edilebilir diye düşünmeden edemeyecek, verdiğiniz puanları tekrardan gözden geçireceksiniz...
Ben sevdim filmi bir gerilim filminden bekleneni fazlasıyla veriyor.Halle berry bu film için adeta biçilmiş kaftan penelope cruzda iyiydi müziklerse zaten ayrı bir şey.İyi bir gerilim izlemek isteyenler buyursunlar.
Açıkçası böyle bir film beklemiyordum.Halle Berry’nin ne kadar iyi bir oyuncu olmadığına inansamda yapım gerçekten çok kaliteli.Aslında Halle Berry’nin yerinde Penolipe Cruz,onun yerinede Halle Berry oynasaydı bence film daha güzel olabilirdi.Yinede iyi bir yapım Dark Castle’ı kutlamak lazım.
bence bu film tamamiyle gerilim filmi çünkü korku olması için bir insanın korkması falan lazım. sadece halle berry oynuo die izlemiştim bu filmi gayette saçma
izlememin üstünden oldukça vakit geçti ve aslında çok da aklımda kalan sahneleri olmadı.ancak yine de izlenebilir bir gerilim filmi diye düşünüyorum,ne de olsa çok çok daha kötüleri ve saçmaları piyasada mevcut.
Halle Berry bu filmde iyi bir oyuncu oldugunu kanitlamistir, oldukca basarili bir gerilim filmi, aslinda icinde kadinin dram’i da yok degil, soundtrack deki ’behind blue eyes’ da harikadir.