filmin vcd sini izledim beklediğim gibi çıkmadı hayal kırıklığına uğradım 1.incisini izlemediğim için güzel olup olmadığını bilmiyorum. boş zamanınız varsa çok sıkılıyorsanız va anne hathaway hayranıysanız cd sini alın izleyin 5/10
bastan sona seyircinin beklentileri ile gelisen, pazar gunu tv sinemasi tadinda bir film. Hafif, hemen unutulacak cinsten. Hicbirsey beklemeden rahatlikla tuketebileceginiz bir film...(4/10)
1.si izlenmese de anlaşılan, eğlenilen, beğenilen bir film bu film:) çünkü ben 1.sini izlemeden bunu izledim ve çok memnun kaldım:) gerçekten keyifli zaman geçirmek için uygun;) 9/10
ben ilkini daha çok beğenmiştim!ama bunuda keyifle izledim!böle romantik komedi tarzı filmleri her zaman için başarılı buluorum!aradaki istisnalar hariç!izlemenizi tavsiye ederim...
Ya kimseyi bilmem ama ben bu tip filmleri çok sewiyorum belki asla gerçek olmayacak bi şeyi anlatıyo ama kurdukları dünya benim gerçekten hoşuma gidiyo ayrıca ben filmin birincisi kadar ikincisini de beğendim konuyu güzel belirlemişler bence çok tatlıydı!!
ben kıyafetlere öldüm,çok güzel kıyafetler.Julie Andrews çok zarif,Anne Hathaway tam bir komedi..Senaryo ve mekanlar da çok başarılı.1.sini aratmayacak bir film.
Valla ben birincisini de beğenmiştim ikincisini de beğendim.Eğlenceli,güzel bir film.Özellikle Mia ve Nicholas'ın suya düştükleri sahne ve öncesi çok güzeldi.BU tarz filmlerden hoşlananlar için ideal bence.