Yolun Sonu

adnoka
adnoka

27 Aralık 2004 tarihinde eklendi
sinemada izlemeye değmeyen bir filmdi. Vakti olanlar VCD olarak izleyebilir 5 /10
kaansadik
kaansadik

3 Ekim 2006 tarihinde eklendi
tek kelime ile muhteşem
zagar77
zagar77

22 Ocak 2007 tarihinde eklendi
puanına kanıpta seyretmemezlik yapmayın gerçekten çok güzel bi film şiddetle tavsiye edilir 10/9
eenkei
eenkei

14 Aralık 2006 tarihinde eklendi
Film baştan aşağıya güzeldi aksiyon sahneleri filmin tam odak noktalarında zaten gerçek yaşantıdan alınması saçmalık diye bişi aklına getirmiyor insanın aklına filmin oy oranı ve hakettiği bu deil ben 8.1 veya 7.0 gibilerinden beklerdim tek kelimeyle güzel film 10/9
garrettie
garrettie

17 Ekim 2004 tarihinde eklendi
daha henuz gitmedim ama mutlaka guzel bir filmdir rock oynar da kotu olur mu hic ? :) mesela akrep kral muazzam bir filmdi umariz bu da oyle olur !!!
muharrem-oz
muharrem-oz

27 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
film hakkında olumsuz yorumlar yapılmış ama bence tam tersi etkileyici bir film the rock hayranları kaçırmayın
sezerbulat
sezerbulat

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sakın puanı düşük olmasına kanmayın. çok güzel bir film 5-6 defa izlemişimdir. arşivimede koydum zaten. nası böyle düşük bi puan almış hayret
j-cash
j-cash

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle mükemmel bir film. Film duraksamadan bir maceradan bir maceraya atlıyor oyuncuların performansıyla olsun yerlerin seçimi arada yapılan espirilerle filme ayrı bir hava katılmış gayet hareketli düzeyli iyi bir film tebrik ediyorum kendilerini.