Batman Başlıyor
4,4

ill-key
ill-key

8 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
bence çok iyi bir filmdi.devamıda en yakın zamanda gelecektir.Filmin akışı ve süprizzler çok iyi.ikincisinin daha iyi olacağına eminim.
arsev17
arsev17

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bir çizgi roman uyarlaması izleyeceğim için mantık beklentilerim olmadan sadece vakit geçirmek için başına oturduğum, ama bittiğinde beni büyüleyen bir filmdi. Bu film bence tüm batman serilerinin en iyisi. Hakikaten olgun bir film ve çocuk filmi olmaktan öteye taşınmış. Oyunculuklar, yönetmen her şey süper. Abartmadan mantık sınırları içersinde de aksiyon filmi çekilebileceğinin en iyi kanıtı bu film.
Sarp Baran
Sarp Baran

26 Ekim 2020 tarihinde eklendi
İyi bir başlangıç, Kara Şövalye için izlenmeli. 8.4/10
Selcuk Genc
Selcuk Genc

26 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Batman en iyi çizgi roman uyarlamalarından biridir.Michael keaton ile ölümsüzleşmiştir bu karanlık şovalye . yarattığı atmosferle bizi büyüleyen bir film olması belleklerde kalıcı izler bırakmasına neden olmuştur .Her macerasında bizi farklı bir aksiyona sürükler .Tim burton un ustalığını konuşturduğu ilk bölüm bir kült filmdir benim için.batman returns ile heyecanı bir kat daha yükseltmiştir michelle pfeifferve danny devito ile birlikte....kesinlikle hayal gücünüzü zorlayan bir sinema şöleni batman diğer süper kahramanların aksine daha gizemli daha çekici bir havaya sahip.tekrar ve tekrar seyrettiğinizde size aynı heyecanı yaşatan ender bir yapım aynı zamanda.Batman forever ile val kilmer ı görürüz o gayet başarılıdır michael keatonu aratmamaya çalışır elinden geldiği kadar , teknoloji sayesinde batman biraz daha ileri gider ve biz büyülenmeye devam ederiz.batman & robin de george clooney çıkar karşımıza bir hayal kırıklığıdır benim için val kilmer ın devam etmesi daha iyi olurdu ; buna karşın tabiki hiçbirisi michael keton kadar o gizemi veremez bu kahramana o ayrı tabi...yıllar sonra batman başlar christian bale i görürüz bu sefer beyaz perdede , batmanin geri dönüşü gerçekten harika olur film yarattığı atmosfer ile ve belkide michael keatondan sonraki en iyi batman performansı ile takdiri haketmiştir bir kez daha .bizede arşivimizdeki yerine koymak düşer...
tersköşeli
tersköşeli

7 Şubat 2022 tarihinde eklendi
bale role yakışmış. gayet guzel bir super kahraman oluşum hikayesi. iyi seyirler
BonusDisk
BonusDisk

8 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film. Christopher Nolan'ın Batman üçlemesi içindeki 3 filmi de (Batman Begins-The Dark Knight-The Dark Knight Rises) birbirinden ayırt edemiyorum hepsi birbirinden muhteşem.
electronica
electronica

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Aksiyon sahneleri ve görsel efektler etkileyici..Filmle beraber sorguladığım hususlar:1.Suçluların cezasını hemen biz vermeli miyiz yoksa suçlular önce yargılanmalı mı?2.Kokuşmuş bir düzen ve yozlaşmış bir yargı sisteminde adaleti tek bir insanın sağlamaya çalışması, yaptıklarını meşru kılar mı?3.Adalet ve intikam arasındaki fark nedir?
alici-utku
alici-utku

7 Ağustos 2005 tarihinde eklendi
92'den beri hasret kaldığımız başarılı bir batman uyarlamasına 2005 yazında kavuştuk.13 yıl aradan sonra nolon filmi başarıyla beyazperdeye aktarmış.cristian bale,makinist'ten sonra yine bir harika.
berk-ay1987
berk-ay1987

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
christian ya adamım yaaa.ben bu adama hayran oldum.müthiş bi oyuncu helal olsun.batman de bu adama accaip yakışmış.(filmde ii bu arada).ikincisinide dört gözle bekliyorum.yönetmene gelelim son zamanların en iyi yönetmeni benim gözümde en azından.süper kahraman filmlerinden hoşlananların kesinlikle islemesi gereken bir film.zaten bu tür filmlerden hoşlananlar kesin kaçırmamışlardır o da ayrı mesele tabii:))
reedsternberg
reedsternberg

21 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
aksiyonlu bilindik batman filmleri gibi ama eskilerden daha kaliteli görüntülere sahip.Özellikle batman’in arabası harika
edenknight
edenknight

19 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle Tim Burton`ın ilk iki filmi benim için çok özel bir yerdedir ve diğer iki başarısız devam filmi de Batman`a olan sevgimi yok etmiştir,lakin işler değişiyor.Yeni film Batman`ın nasıl Batman olduğu üzerine inandırıcı ve sürükleyici bir yolculuk teşkil ediyor,her şeyden önce seyirciye mantık dışı veya fantastik gelebilecek pek az unsur barındırıyor,ve daha da iyisi batman`in aksiyonundan çok Bruce Wayne`in kişiliğine,trajedisine,korkularına ve iç yolculuğuna daha çok zaman ayırıyor.Oyunculuk son dönemde gördüğümüz(bir blockbustera göre)en iyi performansları getiriyor,ünlü oyuncular galerisini andıran kadroda hiç kimse gerektiğinden tek bir mimk fazla sarf etmiyor ve filmin önüne geçmiyor,Christian Bale bile filme hizmet eden oldukça dengeli bir performans vermiş,bu tür uyarlamaların sıkıntısı senaryo ise bir hayli güçlü yazılmış ve izleyiciyi bir an sıkmıyor,görsel tasarımlar ve görüntü yönetmenliği ise karanlık atmosferi mükemmel biçimde3 yansıtarak eski filmlerden daha gerçekçi ve elle tutulur bir dünya yaratıyorlar.Bunların ötesinde filmde en sevdiğim şey korku temasının çok iyi kullanılıp,Batman ve Scarecrow`la bütünleştirilmesi olmuş,ikisi de aynı silahı kullanmalarına rağmen Batman iyiliği ve adaleti temsil edebiliyor,film ürkütücü anlar barındırıyor ve Batman her zamankinden daha sert ve karanlık bir şekilde çizilmiş,bunda Christian Bale`in sesini kullanmasındaki başarısının da oldukça büyük payı var.Kısacası yönetmen Nolan bu ilk büyük sınavından büyük bir başarıyla çıkmış görünüyor,ve Batman`in sinemasal kariyerini düzeltiyor,umarım devam filmleri de aynı kaliteyi taşıyarak Kara Şövalye`yi eski parlak günlerine döndürebilir,gerçekten kaliteli ve setre değer bir yapım,tek eksiği aksiyon sahnelerinin biraz yavan kaçması ama ileriki filmlerde bunu da halledeceklerdir.Saygılar.
umuty90
umuty90

28 Ekim 2006 tarihinde eklendi
Açıkçası ben beklediğimi bulamadım. Her ne kadar Christean Bale batman rolüne Micheal Keaton, Val Kilmer veya George Clooney'den daha iyi otursa da senaryo diğer filmlerde genel olarak çizilen Batman profiliyle çelişiyor. Yönetmenlik ve oyunculuk iyi ama senaryo daha güzel olsa iyi bir film olabilirdi. Umarım Dark Knight daha iyi olur...
onur-dersim
onur-dersim

14 Ocak 2007 tarihinde eklendi
ya ne diyim ben bugün bir daha izledim yine yorum yapmak istedim bence batman'bı batman yapan seri olmuş çok güzel 2005sin en iyi filmlerinden biriydi efekler çok güzel oyunculuk mükemmel simdi 2.seriyi bekliyom sabırsızlıkla..izlemeye kesinlikle degerrrr
hakisarica676
hakisarica676

17 Şubat 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filmde olucak şeyleri söyliyim batman japonyada bir ninja klanına katılır eğitim alır ve bir de bu klandan bir düşmanı vardır ve bu bölümde geçmişi ile yani bu kötü arkadaşı ile çarpışır batmobil de morgan freeman tarafından yapılıcak sanırım
holywood-2
holywood-2

5 Temmuz 2005 tarihinde eklendi
FİLMDE ARADIÐIMA DAİR HİÇBİRŞEY BULAMADIM.HOLLYWOOD YAPIMCILARI BU KADAR BÜTÇEYLE NASIL BÖYLE FİLM YAPABİLİYOR ???DİÐER FİLMLERE GÖRE BATMAN BEGİNS ÇOK SİLİK VE KOPUK ÇELİŞKİLERLE DOLU:((KİMSENİN BEKLENTİLERİNE CEVAP BULAMADIÐINI DUYAR GİBİYİM.HELE FİLMDE SAYILI AKSİYON VE ACTİON SAHNELER VAR BU BATMAN FİLMLERİNİN OLMAZSSA OLMAZI NASIL GÖZARDI EDİLEBİLDİ Kİ:((NE UMUTLARLA BAKTIK FİLME BENCE CHRISTIAN BALE İ ELEŞTİRMEK YERSİZ OLUR ÇÜNKÜ HERİF SENERYO VE SÖLENENİ YAPTIÐI İÇİN ELEŞTİRİLMEYİ HAKETMİYOR.SENEYOSUNU YAZANLAR ORTAYA Bİ SÖLEMESİ AYIP AMA ÇOBAN SALATA YAPMIŞLAR VE SADECE İSMİYLE FİLMİN GİŞE BAŞARISI GETİRECENİ DÜŞÜNMÜŞLER BEN ŞU SON ZAMAN LARDAKİ BAY VE BAYAN SMİTH DEN SONRA EN KÖTÜ BAKTIÐIM FİLM OLARAK GÖRÜYORUM BU BÜTÇEYLE TÜRKLER DAHA İYİ FİLM ÇEKERLER YAHU:(((((