fidelio82
14 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
Batman serisinin bir devamı sanmayın, zaten adından da belli ediyor, yeni bir serinin başlangıcı bu, ve uzun bir seri olacağa benziyor çünkü elemanın batman'e dönüşümü ayrıntılarıyla anlatılıyor. Hatta filmin yarısından çoğu bununla geçiyor, biraz da sıkıyor haliyle. Eskisi gibi kusursuz bir kahraman değil artık, hatalar yapıyor, düşmanları tarafından yaralanıyor, hırpalanıyor.. Daha doğal olmuş ama bir yandan da izleyicinin kafasındaki kusursuz kahraman imajına zarar veriyor bence.. Serinin devamında daha tecrübeli bir batman bekliyoruz (7/10)
bence bale e batman karakteri yakışmamış..bende çoğu kişi gibi tim burton a ait batmanin ilk iki bölümünü mumla arar oldum..o fimlerde hikayeden çok gotham şehrinin o değişik atmosferinden, karakterlerinden etkilenmiştik..bu film çok zayıf kalmış ve yazık olmuş..nolan gitsin burton gelsin ve batman yine son yıllara damgasını vuran bi film olsun...hayır herşey bir yana kahramana yazık valla,heba oldu..