Büyük İskender

birakin-gitsin55
birakin-gitsin55

13 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fiLm guseL degiL bence coLin farreL da roLü kıvıramamis ayrıca iskender escinseL miydi?? oyLe biLe oLsa bunu bu denLi gozumuze sokmaya ne gerek war?? zaman para we emek kaybi yazik...
Actor-Ums
Actor-Ums

15 Eylül 2007 tarihinde eklendi
sadece angelina jolie için seyrettim. ben daha ahım şahım bişi bekliodum ama yinede seyredilebilir.
f-corleone
f-corleone

18 Nisan 2004 tarihinde eklendi
yaa ben bu filmi çook merak ediyorum.. anthony hopkins, colin farrell ve angelina jolie.. bu nasıl bi kadro böle, harika :)) A. Hopkins varken bu filmden şüphe edilmez sanırım..
yasoergin
yasoergin

11 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bence gayet guzel bır fılmdı.Colın Farell ve Angelına super oynamıs bence,tıpkı dıgerlerı gıbı! ! ! ! ! !
Sadece fılmde sankı bıraz kopukluk vardı.Yada bana oyle geldı.bılmıyorum ama sonuc
olarak guzeldııı
mazurka92
mazurka92

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
gerçekten son yıllarda izlediğim filmlerin en kötülerinden birisi1haftalarca bu filmi bekledim güçlü kadro ve en önemlisi Oliver Stone...hiç olmamış belgesel mi film mi anlayamadık.AŞK OLSUN1...
redjingle
redjingle

27 Şubat 2006 tarihinde eklendi
Bence keyifli bir filmdi.En azından estetik ve sıkmayan, görkemli ve kolay anlaşılır bir filmdi.Oyuncu seçimi dahay iyi olabilir miydi konusuna değinmek istemiyorum.Ama beni tatmin etti...Özellikle de İskender'in fillere karşı olan son savaşındaki yaralanma sahnesinin kırmızı konsepti çok etkileyici ve başarılıydı..Genel olarak benden artı puan aldı...
melike algl
melike algl

13 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
büyük iskender hayatımda seyrettiğim kalitesiz yapımlardan
boşuna yapılmıs zaman kaybı bir film diğer tarihi flimleri kıyaslarsak truva cennetin kralığı daha iyi yapıtlar
cengizcuci
cengizcuci

14 Mart 2005 tarihinde eklendi
beyeler biz iskenderin gay olması filmi konusu degil ama hani filmde eleştirilecek bir şey yok konu yok bir analtım yok ya film sanki iki adamın bir birine duydugu aşkı anlatmak için yapılmış gibii
filmde hiç bir sahne yok hareketli savaş sahnesi bile fyasko
kbier
kbier

6 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Çok iyi bir film olmasada izlenebilir.7/10
shaqattaq1979
shaqattaq1979

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
hayal kırıklığı. burun kıvırdığım truvayı ikinci kez izlesem daha iyi.
aysebusraeyuboglu
aysebusraeyuboglu

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
film mükemmeldi tavsiye ediyorum bence izleyin
dy022
dy022

20 Kasım 2004 tarihinde eklendi
İskender zamanına damgasını vurmuş en büyük İmparatorluğun Kralı yaptıkları bir destan diyebilceğimiz kadar önemli gelişmeler Hellenestik Medeniyet bunlardan birisi umarım Film Büyük İskender'in şanına yakışır bir film olur ama şu bir gerçek ki hiçbir şekilde taklit olmayacağıdır...
gri-8
gri-8

3 Haziran 2005 tarihinde eklendi
Güzel bir film fakat aksiyon ve klasik savaş filmlerinden oldukça uzak bir yapıya sahip. Eğer tarihsel karakterlerin kişilikleri ile ilgileniyorsanız(doğru veya yanlış) izleyin derim. Uzun bir film, beklentiler doğrultusunda bu süre sıkıcı da olabilir eğlenceli de. Belki tarihe nam salmış kimilerine göre gaddar biri; kimilerine göre hümanizmin başlatıcısı olarak görülen bir karakter biraz daha sağlam temellerde anlatılabilirdi.
Ama yinede izlenim seyri iyi olan bir film 10/7
The--Recep
The--Recep

1 Ocak 2008 tarihinde eklendi
beklediğimden bıraz sıkıcı ve durgun.Savaş sahneleri de o kadar etkıleyıcı değil.Ama yinedefilmin kalitelı oyuncuları için ızlemeye değer.
77ersin
77ersin

1 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Oyuncular sağlam, film de güzel ama daha iyi bir film bekliyor insan. Çok fazla tatmin etmedi beni.