kadir503
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle ilk film kadar iyi değildi. Konu açısından da sanki biraz saçmaladılar bu bölümde. Ne yazıkki oyunun konusu filme birebir yansıtılmadı. Yine de gönül rahatlığıyla izlenebilecek bir film fakat fazla birşey de beklemeyin.
bir RE hayranı olarak filme bayıldığımı söyleyemem fakat ilkinden sonra çok daha güzel şeyler bekliyordum ama kesin bir gerçek var ne yazıkki RE bir korku oyunu korku filmi ama bu filmde o gerilimi hiç yaşatmıyor genelde alice'in dublör kullandığının belli olmaması için yarım yamalak gösterilen ama çok güzel olan aksiyon sahneleriyle doluydu... keşke birazcık ta olsa korku gerilim olsaydı filmde... Ama yinede güzel bence RE'nin adı yeter...
bencede o helikoptere roket atma sahnesi oyunla aynı yani nemesis Alice'in helikopterle şehirden kaçmasını önlemek için helikopteri havaya uçuruyor! odysseyus yorumlarını seviyeli bir şekilde yap ,filmi ve oyuncularu sevmiyor olabilirsin ama bu kadarı da FAZLA!!!
Oyunu oynamayan biri olarak ilk film ilginç gelmişti ve ilk filmin ardında merakla izlediğim 2. filmi aynı ölçüde beğenmedim. Bazı konular üstü kapalı geçiştiriliyor ve sonunda sadece aksiyondan ibaret bir film çıkıyor.Zamanı olanlar izlesin.
İlk filmin boşluklarını dolduramasa da güzeldi...İçine düşmüyorsunuz...Sadece bazı yerlerde bunun da devam filmleri pervanesine kapıldığını hissedip şaşıyorsunuz.Güzel,ilk film kadar olmasa da...Vasat da denilebilir...10/5
yaa ben ölümcül deneyin her iki fliminide izledim ve çook güzel ama benim anlamadığım bişey var bu zombileri hani yok etmişlerdi 2.flmin en sonunda ama ben duydum ki 3. sü çekiliyomuş ve (aynı kadro) gene zomblerle savaşıyuolar ben anlamdım gitti ya bunlara bi rahat yok mu ? :)))))))))) ama bunu dışın da flim gerçekten çoook güzel herkeze benden tavsiyeeee
ben filmi 1 ay önce izledim (divx)...mükemmel olmuş ilkinden daha güzel ama üzüldüğüm şey filmin bitmemesi yani 3. filmide bekliyeceğiz..bu arada dövüş sahneleri biraz matrix havasında alice ne kadarda trinity gibi dövüşüyo bide NEMESİS çok karizma ya o bazuko tutuşu atışı süper...10/10...
birinci filmin havasını pek yakalayamamışlar sanki bu filmde... bi kaç yeni fikirle zombi boyutunu aşmaya çalışılmış ama bnce pek başarılı olunamamış.. inş üçüncüsü daha iyi olur