Ya arkadaşlar söylüyorum inanmıyorsunuz bu artistlerin parası bitmiş :))) yapacak film bulamıyolar.film tabiki tutarsızlıklarla doluydu fakat azda olsa komikti güzel espiriler vardı. niconun hatrına gittim zaten çırak biraz iyi oyunculuk sergilese güzel olcaktıda artık olan oldu :))sinemaya gitmeye gerek yok bekleyin dvd si çıksın evde izleyin. 10/6
Açıkçası beklentilerimin altındaydı. Kaç aydır bekliyordum bu filmi. Senaryosu oldukça zayıf, oyunculuklar Cage hariç pek iyi değildi. Biraz çocukça kaçtı bana. Belluci Belluci dediler,15-20 dk oynadı. İzlenmez diyemem,hoş vakit geçirebilirsiniz. 7/10
eğlenceli ve sürükleyici bir yapım ... baştan sona rahatlıkla izlenebilir :D ... efektleri gayet iyi ...nicolas cage i hiç mi hiç sewmem ama buradaki perfomansı gayet iyiydi :D ... alfred molina yada kötü adam karakteri gayet yakışmış :D ...ama jay baruchel yerine çok daha iyi bir genç oyuncu bulanabilirdi düşüncesindeyim ... izlemenizi tavsiye ederim ... gayet başarılı bir fantastik öykü ... 10/7 ...
Hayatını dünyayı değiştircek olan seçilmiş kişiyi aramaya adıyan bu arada sevdiği kadını kaybetmiş olan bir usta sihirbaz, dünyaya uyum sağlayamamış kafası karışık olan istediği tek şeyin gerçek aşk olduğu bir seçilmiş kişi.Size birşeyler hatırlatıyormu bildiğimiz matrix efsanesi evirip çevirip içine merlini büyücüleri koyan klişe yumağına dönen bir film.Hadi büyülü kapışmaların eğlenceli olması genel oyunculukların başarısı eğlence anlatım derken filmi bitiriyorsunuzda sonrasında aklınızda ne önemli bir sahne nede ağzınızda güzel bir tat bırakıyor.
bu yorumları dikkatle takip edenlerin keyif alabileceği bir film değil. normal kalitede bir film.konusu güzel , nicolas cage güzel ama diğer oyuncu çocuk tam bir felaket . uyuz oluyorsunuz... efektler normal bir sinema filmi tadında...yapacak hiç bir şeyiniz kalmaz ise ancak izlenir :)