Sihirbazın Çırağı
3,6

aytac-001
aytac-001

24 Aralık 2012 tarihinde eklendi
ehh işte izlenirmi izlenir izlenılmesı gerekır mı hayırrrr..
Yasemin K
Yasemin K

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
ilk yarı da biras sıkıldım ama bütünüyle bakılınca gayet eğlenceli bir filmdi ....çok beğendimm
Mehmet S.
Mehmet S.

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ya arkadaşlar söylüyorum inanmıyorsunuz bu artistlerin parası bitmiş :))) yapacak film bulamıyolar.film tabiki tutarsızlıklarla doluydu fakat azda olsa komikti güzel espiriler vardı. niconun hatrına gittim zaten çırak biraz iyi oyunculuk sergilese güzel olcaktıda artık olan oldu :))sinemaya gitmeye gerek yok bekleyin dvd si çıksın evde izleyin. 10/6
Prens-Zuko
Prens-Zuko

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film tek kelime ile mükkemmeldi çok heyecansı orjinali çıksın hemen alıcam orjinalini ve arşivime koyucam.
mfd-2
mfd-2

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Açıkçası beklentilerimin altındaydı. Kaç aydır bekliyordum bu filmi. Senaryosu oldukça zayıf, oyunculuklar Cage hariç pek iyi değildi. Biraz çocukça kaçtı bana. Belluci Belluci dediler,15-20 dk oynadı. İzlenmez diyemem,hoş vakit geçirebilirsiniz. 7/10
nskmourinho
nskmourinho

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
İyi bir seyirlik ama sadece o kadar.Senaryodan cage e kadar her şey vasat sadece boş vakti olup biraz eğlenmek isteyenlere 5/10
ozzy-badd
ozzy-badd

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
eğlenceli ve sürükleyici bir yapım ... baştan sona rahatlıkla izlenebilir :D ... efektleri gayet iyi ...nicolas cage i hiç mi hiç sewmem ama buradaki perfomansı gayet iyiydi :D ... alfred molina yada kötü adam karakteri gayet yakışmış :D ...ama jay baruchel yerine çok daha iyi bir genç oyuncu bulanabilirdi düşüncesindeyim ... izlemenizi tavsiye ederim ... gayet başarılı bir fantastik öykü ... 10/7 ...
mamoru
mamoru

9 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Efektlerine bakıp aldanmayın ,konusu hem sıkıcı hemde kötü :p
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Hayatını dünyayı değiştircek olan seçilmiş kişiyi aramaya adıyan bu arada sevdiği kadını kaybetmiş olan bir usta sihirbaz, dünyaya uyum sağlayamamış kafası karışık olan istediği tek şeyin gerçek aşk olduğu bir seçilmiş kişi.Size birşeyler hatırlatıyormu bildiğimiz matrix efsanesi evirip çevirip içine merlini büyücüleri koyan klişe yumağına dönen bir film.Hadi büyülü kapışmaların eğlenceli olması genel oyunculukların başarısı eğlence anlatım derken filmi bitiriyorsunuzda sonrasında aklınızda ne önemli bir sahne nede ağzınızda güzel bir tat bırakıyor.
Burakrises
Burakrises

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
frangmanını izledim çok etkileyıcı bir yapım. ama aynı filmin adına başka bir film daha var :S
_denizo_
_denizo_

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Beni pek sarmadı.
Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu alıntı yapılıp değiştirilmiş gibi duruyor. Ama akıcılık ve aksiyon güzel. Güzel vakit geçirtiyor.
muge-
muge-

25 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
eğlendirici bir filmdi çok aman aman olmayabilir ama çok berbat da değildi sankim birazcık gençlere hitap ediyor gibi.... 7/10
AYÇA B.
AYÇA B.

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kaliteli ve doyurucu film izlemeyeli baya olmuştu.Umarım bu film bekledğim gibi olur..
romance3477
romance3477

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
bu yorumları dikkatle takip edenlerin keyif alabileceği bir film değil. normal kalitede bir film.konusu güzel , nicolas cage güzel ama diğer oyuncu çocuk tam bir felaket . uyuz oluyorsunuz... efektler normal bir sinema filmi tadında...yapacak hiç bir şeyiniz kalmaz ise ancak izlenir :)