buludag89
3 Ocak 2011 tarihinde eklendi
çok basit ve kurgusuz bi film olmus. daha filmin başında gidişatı sonucu herbişeyi anlıyorsunuz. fazlasıyla kilişe!! 3puan Nicolas Cagee 2 puan da Teresa Palmera 5/10 Ayrıca bu çocuktan anca çırak olur bu kadar kötü başrol görmedim
gayet hoş bi filmdi..ztn N.Cageden daha azı beklenmez..david rolündeki oyuncunun ilk büyül filmi..fena dğldi ama muhtesem bi oyunculuk sergilemedi..yeri rahatça doldurulablr..ama Cage mükemmeldi..büyü sahneleri çokk orijinaldi..
Film güzel sayılırdı fakat Burcu arkadaşımızada katılıyorum çırak rolündeki çocuğu çokmu aramışlar bu film için anlayamadım doğru dürüst bir tip bulamamışlar.
Film vakit gecirilebilecek bir filmdi. Aksiyon arayan, canı sıkılan gidip izleyebilir. Cok basarili değil ama izlenilir. Çırak aslolan özelliğini çok hızlı kazanıyor bunu biraz daha güzel yapabilirlerdi. Filmin devamı olacak sanırsam.Beklentim yüksek gitmedim 7/10.
Arkadaşlar filme dün gittim ve açıkçası büyük hayal kırıklığına uğradım.Filmin tek artıları az kullanılmış olmalarına rağmen başarılı kotarılmış görsel efektleri,Alfred Molina ve tabiki Nicolas Cage.Bunların dışında herşey son derece çocuksu ve aceleye getirilmiş.Filmin açılışında 7 yaş üstü yazısını görünce bi yanlışlık war demiştim kendi kendime,film ilerledikçe bunu daha ii anlıycaksınız.Filmin en ciddi yerinde bile gereksiz espriler sıkıştırılmış.Senaryo çok hızlı ilerlemesiyle birlikte bir noktadan sonra hiçbir süpriz vadetmiyor.Filmin en kötü noktasına gelirsek hiç düşünmeden Sihirbazın Çırağı derim size.Bu arkadaş filmin nerdeyse tüm sahnelerinde mevcut ve yaratılmaya çalışılan inek tiplemesini hiç beceremediği için inandırıcılıktan son derece uzak.Para verilip izlenicek bir film kesinlikle değil.Belki çocuklarınız varsa ailecek gidilebilir.5/10
tamamiyle zaman kaybıydı.hele dave ve beckynin sahnelernde kusmamak için kndmi zor tuttm bu kadar yapmack olamaz .seslendirme zaten berbattı .sıkıcı sıradan bir filmdi . verdigim parayı keske tutulmaya harcasaymısım diyorum smdi . basroldeki cocugun tipi, ifadesi komedi filmleri için uygun .sacma sapan yersiz mimiklere grdi film boyunca .keske gitmeseydim^.
Film başlarda güzel ilerliyordu da sonradan bayağı sıkıcı bir hal aldı. Bayağı güzel espriler vardı yalnız... Esprilere 2 görsel efetklere 2 puan veriyorum 4/10