Sihirbazın Çırağı
3,6

ariakan-2
ariakan-2

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu neydi boyle ya ? Ne diye o kadar hızlı anlatım yapti ki anlamadım senorya berbattı ve Nicolas Cage bu tarz filmlere yakışmıyor. Oyunculuğunu gösteremiyor. Bu filmin herşeyini eleştiririm. Oyuncu seçimleride berbattı. Sıkıcı. Bu tarz diziler var zaten. Ne diye dizilerden farksız film yapmışlar.
Power-of-Tower
Power-of-Tower

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bir fantastik filmin vaad ettiği herşey var...Macera, eğlence, adrenalin ve tabiiki o muhteşem efektler...N. Cage in çırağına dönüp iyi bir yalancısın demesi komikti..Ve aşkın nasıl dikkat dağıttığı gene bu filmde görüldü..Aşk varmıdır yokmudur tartışılır ama sanırım büyüsü var..Tek başıma izledim ama Merlin çırakları yalnızlığımı hissetirmedi ve beni dünyasına çekti..10 üzerinden 8
Said Yılmaz
Said Yılmaz

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
genelde 10puan verdiğm film azdır ama buna 10 puan veriorm çünkü 10numara bi film. müthiş bi filmdi yaw. en başta yönetmeni kutlamak lazm müthiş bi iş başarmış geeçkten yani efeck falan herşey mükemmeldi bu filmi izlemeyenlerin çok şey kaçıcağını düşünüyorum bence her sinema severin bu filmi izlemesi lazım bir kere izledm defalarca daha izleyebileceğm bi film mutlaka izleyin..
wayelemzed
wayelemzed

2 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Filmin ilk 30 dk. lık bölümüne gelince açıkçası "Transformers" aklıma geldi ve tıpkı ona benzer bir film seyrettim. O kadar kaliteli olmasa da yinede güzel bir film ancak çağrıştırım yaptığı filmler var özellikle Transformers gibi. İzlerken sıkılmadım ve keyifte aldım, bence güzeldi. Puan olarak 9/10 veriyorum.
antarescan
antarescan

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar türkçe düblaja gittim bugun ve gerçekten güzel bir senoryoyu nasıl bu kadar kötü seslendirmişler anlamadım.Bazen o kadar gereksiz muhabbetler oluyor ki filmde o anda onu duyduğuma utanıp yüzümü kapattım.Genç oyuncumuz hiç olmamış.Klasik amerikan filmi.Benim puanım 5...
beratozguner
beratozguner

3 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Klasik nicolas cage filmi hareketli iyi gidiyor izlenir ama kaliteden yoksun nicolas artık film çekmesin kişisel görüşüm çünkü düşüşte olanlarda oyunuyor10/6
dj-ozzy-07
dj-ozzy-07

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
daha framanı bile yok ama bence 2010 yılının en çok ses getiren filmlerinden birisi olacağına eminim çünkü nicolas cage potansiyeli çok yüksek bir aktör o bir jön ama tıpkı jonny deep gibi her karekteri rahatlıkla canlandırabiliyor.yaz sezonunda vizyona gireceği için kaçırmamanızı tavsiye ederim.
gandister
gandister

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel bir film tavsiye ederim :)) 10/9
selimkuhis
selimkuhis

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Güzel,seyri hoş bir film..Bekleneni veriyor..Efektler süperdi..Bu arada filmin ikinci yarısının başındaki süpürgelerin odayı temizlemesi, etrafı su basması sahnesi ve o sahnenin arkasında çalan müziğin birleşimi ile orjinal sihirbazın çırağı hikayesine (Goethe) ve müziğine (Paul Dukas) sadık kalmışlar..
JigSaw-2
JigSaw-2

20 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Sihirbazın Çırağı filmi haftalar önce beklediğim bir film değildi sinemaya gitmek istiyordum vizyonda beğenebileceğim bu film vardı ve gittim.Filmde oyunculuklar güzeldi fakat pek bir şey söyliyemiceğim çünkü Tr.Dublajdı.Filme gelirsek görsellik ve filmin sürükleyiciliği çok iyiydi filmde hiç sıkılmıyorsunuz diyebilirim.Eğer bu tür fantastik filmleri seviyorsanız bu film tam size göre ayrıca Monica Belluccinin rolü azdı pek başrol sayılmazdı.Fantastik film severler için izlenmesi gereken filmlerden biri.8/10
f3309610
f3309610

27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel, eğlenceli, konusu tanıdık olan abartısız bir film. 7/10
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
biraz önce geldim filmden güzel bir film izleyin derim.
ozana99
ozana99

26 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
oyunculuk çok kötüydü. konu güzel ama işleniş sınıfta kalmış. çırakla sevgilisi oyunculuktan nasiplerini almamışlar.monica çok az gözüküyor. filmi kurtaran tek şey usta oyuncu nicolas cageti. o da olmasa tamamen zaman kaydı olurdu. filme verdiğim paraya acıdım. bu film güzeldi diye iki kişiyi daha yanımda sürekledim ki rezil oldum.
the-director-2
the-director-2

14 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
belki de yeni bir seri doğacak görecez
d-o-c
d-o-c

2 Eylül 2011 tarihinde eklendi
pek çok türde olduğu gibi fantastik yapımlarda da artık öyle sıradan ve sıkıcı filmler çıkıyor ki bu film ve benzerleri yanlarında güzel kalıyor.