Sihirbazın Çırağı
3,6

yunus-2
yunus-2

15 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Nikolas var kesinlikle izlenilir birde disney se süper ne zamandır salondan etkilenerek çıkmıyorum filmlerden bu sefer belki...
he-is-a-pirate
he-is-a-pirate

27 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
görsel olarak gerçekten güzel ama , olayların aniden gelişmesi ve nicholas dışında diğer oyuncuların beceriksizliği filmi basitleştirmiş. herhalde bütün parayı n.cage alınca çırak çocuğa vercek para kalmamış :p yine de sinemada izlecek güzel bir film olduğunu düşünüyorum.evde o efektlere yazık olur..
lamarck-2
lamarck-2

22 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Hayatımın hatasıydı bu filme girmek Kuzenimin aklına uyup girdim. Herkeste olan bir düşünce onda da vardı ooo monica, nicolas var iyi olmaz mı? hadi hemen gidelim konusunu bile bilmeden saçma sapan bir film izlemek zorunda kaldım. Espriler de oturmamış hiç çocuksu bir film belki onlar bile izlemez...Nicolas amcama da pes doğrusu kalitesini düşürmüş.
Berr-
Berr-

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence kesinlikle izlenilmeye değer bir film. 10/9. Nicolos Cage her zamanki gibi harika...
ayastan
ayastan

8 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film güzeldi ama çok daha iyisi yapılabilirdi.
Serhat Özden
Serhat Özden

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
sıkılmadan izledim süper film eleştirenler neye göre eleştiriyo anlamadım o kadar prof. olmaya çalışmayın arkadaşlar gittim gördüm komik heycanlı bi film zamanda geçiyor e ne gerek var eleştiriye ...
thebestriff
thebestriff

16 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
güzel sayılır.. 7/10
speaklord
speaklord

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle hayal kırıklığı oldu benim için cagee yakıştıramadım açıkcası cagein oyunculuğuna diyecek yok ama böylesine basit filmlerde rol almamalı.filmi çocuklar beğenecektir misal 3 koltuk yanımdaki çocuun film içinde verdii tepkilerden ve film sonu annesiyle konuşmsından anladığım kadarıyla oldukça beğendi filmi ama ben arkadaşım ve salonun diğer insanları artık bitsede gitsek havasındaydık uyumamak için zor durdum hatta arkadaşım uyudu baya :)bu filmde nasıl bu kadar puan almış anlamış değilim izlemeden puanlar verilmiş sanırsam bu filme gitmeyi düşünüyorsanız bir kez daha düşünün derim paranıza yazık
sss888
sss888

3 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Nicolas Cage için izlenir yinede izlenir
yıldırım
yıldırım

29 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
filmin efektleride ,aksiyon sahneleride çok güzel olmuş.bir filmi izlemek için puanlara çok aldanmamak lazım.bi arkadaş son hava bükücünün puanın düşük olduğunu ve gitmeyeceğini söylemiş.ben buna katılmıyorum.izleyip ondan sonra yorum yapmak lazım.iyi seyirler
dentstry
dentstry

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
tamamıyla zaman kaybı demek, doğru olabilir. harry potter ve alacakaranlık ile oluşan seyirci kitlesinden pay kapmak için bol reklam bol efekt aslında güzel de bir konu ama seneryo berbat n. cage bile kurtaramamış filmi bence aldığı puanlara aldanmayın..
fixmix
fixmix

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Film iyi başladı kötü bitti. Genç oyuncu rolüne yakışmamış. benim oyum 610
rvnll
rvnll

13 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Fragmanını gördüğüm andan itibaren sabırsızlıkla beklediğim filmdir. :)
e-makaseller55
e-makaseller55

23 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
iyi bir senaryosu var izlenmeli diye düşünüyorum son zamanlardaki en kaliteli yapımlardan bii.7/10
karpuzkoltukta
karpuzkoltukta

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çocuk filmi olarak güzel olacak film.efektleri kötü, senaryo heyecan vermekten uzak. Cagenin karizmatik bakışları da maalesef filmi kurtarmaya yetmiyor. yine de kafa yormadan izlenebilir.