Öncelikle bu yorumu 17 yaşındaki biri olarak yazıyorum.Filme N.Cage için gittim bugün ve fragmandan sonra çok büyük bi beklenti ile.. Fakat gerek olayların çok hızlı gelişmesi gerekse Dave rolündeki Jake Cherryin çok kötü oyunculuğu ve gereksiz espriler filmi sinemada izlemekten çıkarmış..evde vakit geçirmek için izlenebilir puanım 10/6.5Filmin hitap ettiği kesim 7-15 ve aile filmi..
Filme bu haftasonu gideceğim. Yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil. Gerçi Cagein filmleri genelde pek kaliteli olmuyor ama yine de izlettiriyor kendini. Ve de hakikaten çok film çekiyor. Film fabrikatörü maşallah:))
N. cage izlenmeye degecek mukemmellikle ve o artislik havasini yasatma konusunda ustaydı cocuk biraz toydu amatör kalmisti ama onu da yine o toy ve bazi zaman sacma davranıslarında ki komiklikleriyle kapatti..keyfim verecek guzel bir film yeni ciktim en azından o fantastik soleni boyle uzun bir sure izlemek diger filmler gibi 80-90 dakika da bitirmemek guzeldi herkese tavsiye ederim 8/10
Nicolas Cage çok seven biri olarak izledim filmi ve zaten sadece onun için izlenecek bir film o çırağı oynayan oyuncu aşk-ı memnuda bile figüranlık yapamaz.Nicolas Cage hatırına 10/5
Hiçbirinizin fikrine katılmadığımı söylemeliyim.Sihirbazın çırağı filmi bir efsanedir filminden önce kaç sitede konuşuldu kaç tane kitap yazıldı ama basılamadı filmi daha izlemedim fragmanlardan biliyorum ama yinede en azından filmin ismi efsane bi kere bu ismi leke edicek bi şey yaptıklarını sanmıyorum
arkadaslar bence filmin ana bi konusu yoktu.sadece bir kac gorsel efekt yapmaya gayret etmisler.eh onuda yoksayamam.amaa...film ne perfectti ne de igrenc diyecek kadar kötüydü.hani eh orta dedigimiz zamanlar olur ya öyle bişe.kısacası sadece sinemaya gitmek için gidilir.yani özellikle bu filme gidilmez.ayrıca kardes yorumunda yazdıgın isim Monica deil,Molina dır ... :D
Son zamanlarda fazlasıyla kullanılan eski çağı modern çağ ile birleştirme üzerine yapılan filmlerin ve özelliklede seçilen oyuncuların (Başrol) ciddiyetsizlik, herşeyi şakaya vurma gibi unsurlar barındırması filmin tamamen yapısını ve kalitesini bozuyor. 6/10 Oda sadece kullanılan effectler için.