eğlenceli ve sürükleyici bir yapım ... baştan sona rahatlıkla izlenebilir :D ... efektleri gayet iyi ...nicolas cage i hiç mi hiç sewmem ama buradaki perfomansı gayet iyiydi :D ... alfred molina yada kötü adam karakteri gayet yakışmış :D ...ama jay baruchel yerine çok daha iyi bir genç oyuncu bulanabilirdi düşüncesindeyim ... izlemenizi tavsiye ederim ... gayet başarılı bir fantastik öykü ... 10/7 ...
Öncelikle bu yorumu 17 yaşındaki biri olarak yazıyorum.Filme N.Cage için gittim bugün ve fragmandan sonra çok büyük bi beklenti ile.. Fakat gerek olayların çok hızlı gelişmesi gerekse Dave rolündeki Jake Cherryin çok kötü oyunculuğu ve gereksiz espriler filmi sinemada izlemekten çıkarmış..evde vakit geçirmek için izlenebilir puanım 10/6.5Filmin hitap ettiği kesim 7-15 ve aile filmi..
Açıkçası beklentilerimin altındaydı. Kaç aydır bekliyordum bu filmi. Senaryosu oldukça zayıf, oyunculuklar Cage hariç pek iyi değildi. Biraz çocukça kaçtı bana. Belluci Belluci dediler,15-20 dk oynadı. İzlenmez diyemem,hoş vakit geçirebilirsiniz. 7/10