Filmin ilk 30 dk. lık bölümüne gelince açıkçası "Transformers" aklıma geldi ve tıpkı ona benzer bir film seyrettim. O kadar kaliteli olmasa da yinede güzel bir film ancak çağrıştırım yaptığı filmler var özellikle Transformers gibi. İzlerken sıkılmadım ve keyifte aldım, bence güzeldi. Puan olarak 9/10 veriyorum.
Eğer sıkılmadan ve eğlenceli dakikalar geçirmek istiyorsanız size bu yapımı önerebilirim.Ben The Sorcerers Apprentice e 10 puan üzerinden 8 puan veriyorum.
N. cage izlenmeye degecek mukemmellikle ve o artislik havasini yasatma konusunda ustaydı cocuk biraz toydu amatör kalmisti ama onu da yine o toy ve bazi zaman sacma davranıslarında ki komiklikleriyle kapatti..keyfim verecek guzel bir film yeni ciktim en azından o fantastik soleni boyle uzun bir sure izlemek diger filmler gibi 80-90 dakika da bitirmemek guzeldi herkese tavsiye ederim 8/10
Bir fantastik filmin vaad ettiği herşey var...Macera, eğlence, adrenalin ve tabiiki o muhteşem efektler...N. Cage in çırağına dönüp iyi bir yalancısın demesi komikti..Ve aşkın nasıl dikkat dağıttığı gene bu filmde görüldü..Aşk varmıdır yokmudur tartışılır ama sanırım büyüsü var..Tek başıma izledim ama Merlin çırakları yalnızlığımı hissetirmedi ve beni dünyasına çekti..10 üzerinden 8
Sihirbazın Çırağı filmi haftalar önce beklediğim bir film değildi sinemaya gitmek istiyordum vizyonda beğenebileceğim bu film vardı ve gittim.Filmde oyunculuklar güzeldi fakat pek bir şey söyliyemiceğim çünkü Tr.Dublajdı.Filme gelirsek görsellik ve filmin sürükleyiciliği çok iyiydi filmde hiç sıkılmıyorsunuz diyebilirim.Eğer bu tür fantastik filmleri seviyorsanız bu film tam size göre ayrıca Monica Belluccinin rolü azdı pek başrol sayılmazdı.Fantastik film severler için izlenmesi gereken filmlerden biri.8/10