wavinflag
15 Ocak 2011 tarihinde eklendi
film gayet eğlenceliydi.Hiç sıkılmadan izledim.Başroldeki erkek oyuncuyu eleştirenlere katılamayacağım çünkü filmin konusu gereği sihirbazın çırağı olacak , ne yani adam hemen karizma bir şekilde büyüler yapmaya mı başlasaydı,rolünün gerektirdiği gibi şaşkın,sakar bir çırağı başarıyla oynadı.Çırağın sevgilisi rolünü oynayan kızda gayet başarılı bir performans sergilemiş.İlerde adını daha sık duyacağız sanırım.Filme puanım 8/10
genelde 10puan verdiğm film azdır ama buna 10 puan veriorm çünkü 10numara bi film. müthiş bi filmdi yaw. en başta yönetmeni kutlamak lazm müthiş bi iş başarmış geeçkten yani efeck falan herşey mükemmeldi bu filmi izlemeyenlerin çok şey kaçıcağını düşünüyorum bence her sinema severin bu filmi izlemesi lazım bir kere izledm defalarca daha izleyebileceğm bi film mutlaka izleyin..
görsel olarak gerçekten güzel ama , olayların aniden gelişmesi ve nicholas dışında diğer oyuncuların beceriksizliği filmi basitleştirmiş. herhalde bütün parayı n.cage alınca çırak çocuğa vercek para kalmamış :p yine de sinemada izlecek güzel bir film olduğunu düşünüyorum.evde o efektlere yazık olur..
sıkılmadan izledim süper film eleştirenler neye göre eleştiriyo anlamadım o kadar prof. olmaya çalışmayın arkadaşlar gittim gördüm komik heycanlı bi film zamanda geçiyor e ne gerek var eleştiriye ...
filmin efektleride ,aksiyon sahneleride çok güzel olmuş.bir filmi izlemek için puanlara çok aldanmamak lazım.bi arkadaş son hava bükücünün puanın düşük olduğunu ve gitmeyeceğini söylemiş.ben buna katılmıyorum.izleyip ondan sonra yorum yapmak lazım.iyi seyirler
baş rol oyuncusunu hiç tanımasam da güzel bir filmdi. Nicolas cage harika bir oyunculuk çıkarmış.Tesadüfen gittim filme fakat çok beğendim.Herkese Tavsiye ediyorum. Kaçırılmaması gereken bir film.Harry Potterın yetişkinler için yapılmış versiyonu gibi. Şimdiden iyi seyirler.